Hvordan OL I Vil Påvirke Infrastrukturen I Sochi

Indholdsfortegnelse:

Hvordan OL I Vil Påvirke Infrastrukturen I Sochi
Hvordan OL I Vil Påvirke Infrastrukturen I Sochi

Video: Hvordan OL I Vil Påvirke Infrastrukturen I Sochi

Video: Hvordan OL I Vil Påvirke Infrastrukturen I Sochi
Video: Civitasamtalen Ep. 6: Hvordan vil koronakrisen påvirke EU? 2024, Kan
Anonim

At være vært for de moderne olympiske lege er en begivenhed i kolossal skala, kompleksitet og investeringer. Derfor er det ikke overraskende, at nogle russiske borgere stadig tvivler på, om det var værd at kæmpe for retten til at være vært for vinter-OL 2014 i Sochi. Sig, overvejelser om prestige var næppe det værd at gå til enorme udgifter, som det næppe vil betale sig. Men er deres tvivl berettiget, og hvordan vil f.eks. De olympiske lege påvirke infrastrukturen i denne by ved Sortehavet?

Hvordan OL i 2014 vil påvirke infrastrukturen i Sochi
Hvordan OL i 2014 vil påvirke infrastrukturen i Sochi

Hvilke ændringer der allerede er sket i infrastrukturen

Som du ved, betragtede den store forfatter Gogol dårlige veje som en af de to største problemer i Rusland. På dette tidspunkt, både i selve feriebyen og i dens omgivelser, er vejnetværket i meget god stand. Siden 2008, da Sochi vandt retten til at være vært for OL, er der blevet bygget næsten 260 kilometer nye veje, og gamle veje er blevet repareret. Derudover er der bygget praktiske udvekslinger. Således er et af hovedproblemerne - transport, der hindrer udviklingen af Sochi som udvej, blevet løst.

Et stort antal nye hoteller, restauranter, indkøbscentre er blevet bygget i byen. Nye boligkvarterer er blevet bygget. Underjordiske passager og trapper i mange administrative og boligbygninger var udstyret med praktiske ramper for at gøre dem tilgængelige for mennesker med handicap. Nye parker, firkanter, blomsterbed er dukket op. Byen er blevet smukkere og mere behagelig. Naturligvis var en sådan stor konstruktion fyldt med visse ulemper, men byens befolkning behandlede dette med forståelse.

Som et resultat er antallet af turister, der besøger Sochi, steget mærkbart. Men hver ferierende bruger penge på feriestedet, hvoraf nogle forbliver i det lokale budget.

Hvilke ændringer kan forventes efter de olympiske lege i Sochi

Der er eksempler på, hvordan hosting af de olympiske lege i en bestemt by hjalp det med at blive et stort turistmål og øge indkomsten. Og dette fører følgelig til yderligere forbedring af dets infrastruktur. For eksempel er Barcelona efter sommer-OL 1992 blevet en af de mest populære byer med hensyn til turisme.

Der er dog eksempler af en anden art, for eksempel Montreal eller Sydney. Hvis det russiske lederskab og lokale myndigheder formår at øge prestige, popularitet og investeringstiltrækningskraft for både landet som helhed og denne udvejsby ved hjælp af Sochi-OL, kan det antages, at den kolossale indsats og omkostninger ikke var forgæves.

Anbefalede: