Hvordan Man Smider Pucken

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Smider Pucken
Hvordan Man Smider Pucken

Video: Hvordan Man Smider Pucken

Video: Baby richtig pucken | Hebammentipps von Anna-Maria | babyartikel.de 2022, December
Anonim

Hockey er et fantastisk spil, der kræver visse færdigheder og evner. Endelig har du fået pucken, og modstanderens mål er ikke langt væk. Det er her, spørgsmålet opstår, hvordan man smider pucken for at ramme målet. Beslut hvilken type kast du vil udføre, hvilken der passer dig i en given situation.

Hvordan man smider pucken
Hvordan man smider pucken

Instruktioner

Trin 1

Lang accelerationsskud Tag startpositionen: stå halvt drejet mod skudretningen. Benene skal være skulderbredde fra hinanden, knæene let bøjede. Placer pucken i midten af ​​krogen, hvor krogen bare overlapper siden af ​​skiven. Drej din torso i den retning, du vil kaste pucken. Skub pucken på tåen på krogen, og skub den. Pucken får acceleration takket være den hastige bevægelse af arme og pind. Med en sådan påvirkning vil pucken accelerere til ca. 80 cm. Under stødet skal du give pucken maksimal hastighed og indstille den ønskede flyretning. Efter hit fortsætter krogen med at følge pucken. Dette er nødvendigt for at fuldføre skuddet og ikke for at miste den valgte retning for pucken.

Trin 2

Kort accelerationsbillede: Tag en stilling, som du ville gjort med et langt accelerationsbillede. Men i dette tilfælde skal pucken ligge lidt foran dig. Slå pucken i retning af målet. Den maksimale flyvehastighed for pucken i dette tilfælde er givet ved hjælp af multidirektionel og roterende bevægelse af hænderne. I dette tilfælde spiller benene og kroppen ikke en særlig rolle og påvirker ikke puckens flyvehastighed.

Trin 3

Kast fra den akavede side Vend tilbage til den oprindelige tilstand. Torso skal placeres sidelæns mod målet. Sørg for, at pucken er midt i krogens krog. Sørg for, at når den smides, trækker den "nedre" hånd pinden med den og skubber den foran dig. Et sådant kast er ikke let at udføre, fordi du er i en lateral position til målet. Men når du har mestret det, har du mange nye muligheder for at nå målet.

Trin 4

Lær hvad slagene er. Typisk inkluderer en strejke tre faser: swing, strejke og handling efter strejke.

Trin 5

Vær opmærksom på denne type slag, såsom et hit-throw. Hovedopgaven falder på den overvældende bevægelse af hænderne. Et sådant slag kræver ikke meget tid til at forberede sig, hvilket er meget praktisk under spillet.

Trin 6

En interessant type kast er at kaste pucken. Et sådant kast bruges, hvis der er en forhindring i pucken: en pind, en nedspiller.

Trin 7

Stå halvvejs mod pucken. Benene er bøjet i knæene. Slå pucken med en roterende bevægelse af dine hænder. Puckens flyvehøjde vil bestemme vinklen på klubben, hvor skuddet blev taget.

Populær af emne.