Sådan Smider Du En Bowlingkugle

Indholdsfortegnelse:

Sådan Smider Du En Bowlingkugle
Sådan Smider Du En Bowlingkugle
Video: Sådan Smider Du En Bowlingkugle
Video: УЗНАВ ЭТОТ СЕКРЕТ, ты больше никогда не выбросишь СТАРУЮ ЗАЖИГАЛКУ! Отличные идеи за 0 рублей! 2023, Februar
Anonim

Når du spiller bowling, skal du kende det grundlæggende i dette spil for at vælge den rigtige bold, tage den rigtige position, beregne slagets kraft og sigte nøjagtigt. Selvfølgelig er praksis den mest effektive måde at lære enhver forretning på, men at kende det grundlæggende i kasteteknik hjælper dig med at tilegne dig de nødvendige færdigheder hurtigere.

Sådan smider du en bowlingkugle
Sådan smider du en bowlingkugle

Instruktioner

Trin 1

Vælg den boldvægt, der passer dig bedst. Bemærk, at små, lette kugler normalt har små fingerhuller, og dette kan være akavet.

Trin 2

Tag bolden med tommelfingeren, midten og pegefingeren. I dette tilfælde skal tommelfingeren være helt nedsænket i hullet, og de to andre skal kun fange bolden. Hold bolden med din højre hånd (venstre, hvis du er venstrehåndet) på et niveau lige over taljen, og støtte den let med den anden hånd. Pres din albue mod din krop.

Trin 3

Kør fremad, regne med fire trin, hvilket gør det sidste trin det største. Tag det første skridt med din højre fod (venstrehåndet - med din venstre).

Trin 4

Stryg bolden i de første tre trin, så hånden med bolden kun går fremad på det sidste trin, mens du svinger så meget som muligt. Når du svinger med din hånd, skal du sørge for, at håndens bevægelse med bolden er strengt bagud. Tillad ikke sving til siden, drej skulderen, prøv ikke at øge kastets kraft på denne måde.

Trin 5

Det fjerde trin er en samtidig glidende bevægelse af venstre fod og en fremadgående bevægelse af armen med bolden. Skub fremad, når du føler, at bolden begynder at falde.

Trin 6

Forsøg at overføre den hastighed, du opnåede under start til bolden i øjeblikket for kastet. Hvis du har beregnet start, spændvidde og hastighed nøjagtigt, kastes bolden, når foden stopper efter det sidste glidende trin.

Trin 7

Prøv at kaste bolden på ankelniveau. Vip din krop fremad, bøj ​​dine knæ. Flyt din frie hånd til siden, det hjælper dig med at opretholde balance. Se fremad, ikke på bolden. Det er bedst at sigte ved at se på midten af ​​de syv pile, der er markeret på sporet.

Populær af emne.