Sådan Smider Du En Bold

Indholdsfortegnelse:

Sådan Smider Du En Bold
Sådan Smider Du En Bold

Video: Sådan Smider Du En Bold

Video: Cardo PACKTALK Bold: полное руководство 2022, November
Anonim

Det ser ud til, at bolden er noget, der kun kan sparkes og kastes i luften. Men nej, du kan gøre meget med bolden. For eksempel er der mange spil, som voksne kan lege med børn, ikke kun udendørs om sommeren, men også hjemme om vinteren. De fleste af disse spil er baseret på at kaste bolden. Men du kan kaste bolden på forskellige måder. For at se dette skal du tjekke nogle af børns spil.

Boldspil er nyttige, især udendørs
Boldspil er nyttige, især udendørs

Instruktioner

Trin 1

Det giver mening at begynde at introducere barnet til bolden ved hjælp af et stort “værktøj”. Boldens størrelse skal gradvist reduceres.

Trin 2

Stå foran dit barn, cirka en meter væk fra ham. Rul bolden langsomt på jorden, så din lille let kan fange den. Bed nu barnet om at rulle bolden tilbage til dig.

Trin 3

Sid ved siden af ​​babyen, placer en stol i en meters afstand fra ham. Vis dit barn, hvordan man styrer bolden til at rulle mellem stolbenene. Ret først børnenes hænder, og lad derefter babyen rulle bolden mellem selve stolens ben.

Trin 4

Stå ved siden af ​​dit barn og skub bolden over gulvet. Lad barnet indhente ham og fange ham.

Trin 5

Kast bolden til barnet, så han fanger den. Inviter derefter dit barn til at smide bolden tilbage i dine hænder. Det anbefales at starte dette spil fra en kort afstand og kaste bolden nøjagtigt i børnenes hænder, så barnet er garanteret at fange bolden. Forøg gradvist afstanden mellem dig og din baby.

Trin 6

Slå May på jorden, og tag ham derefter. Kast nu bolden i luften og fang den igen. Barnet skal overholde dette. Efter at have interesseret ham, skal du tilbyde at gøre det samme. På samme tid skal du vise ham, hvordan man rammer bolden på jorden, så den falder i hænderne på en partner i spillet, der står overfor. Dette kan gøres ved at kaste bolden mod væggen, så den hopper ned fra gulvet og falder i dine hænder. Lad din baby gøre det samme.

Trin 7

Vis dit barn, hvordan man kaster bolden over en forhindring, såvel som at slå bolden i en bred kurv på gulvet / jorden. Afstanden mellem kastebarnet og kurven bør øges gradvist. Du kan også lære dit barn at kaste bolden fra deres hævede hænder i en basketballbøjle. Du behøver ikke løbe til gymnastiksalen for dette. Du kan nemt komme af med den lille legetøjsring og den medfølgende kugle.

Trin 8

Opret en mini bowlingbane derhjemme. Enhver kugle gør det, og du kan bruge terninger eller endda hele huse lavet af terninger som en nåle. Denne "destruktive" aktivitet er især for drenge.

Populær af emne.