Hvordan Man Smider En Tennisbold

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Smider En Tennisbold
Hvordan Man Smider En Tennisbold

Video: Hvordan Man Smider En Tennisbold

Video: Hvordan Man Smider En Tennisbold
Video: Spider-man gets the Omnitrix 2024, Kan
Anonim

Tennis er en meget smuk og elsket sport. For at mestre det skal begyndere dog træne hårdt og hårdt. Der er en hel række specialdesignede øvelser til at hjælpe nybegyndere. En del af dette kompleks er boldøvelser. Du skal lære at kaste en tennisbold korrekt for at tilegne dig de nødvendige færdigheder.

Hvordan man smider en tennisbold
Hvordan man smider en tennisbold

Instruktioner

Trin 1

Tag kuglen i din højre hånd og kast den op, og lav en skarp bevægelse fra skulderen. Fang bolden med begge hænder. Gentag øvelsen 6-7 gange. Udfør den samme øvelse, men fang bolden med den ene hånd, som du kaster, først på flugt og derefter efter at have hoppet af gulvet. Gentag flere gange. Placer bolden i din venstre hånd, og gentag den samme øvelse.

Trin 2

Tag en tennisbold i din venstre hånd, kast og tag med din højre hånd, når den er omtrent i taljeniveau. I dette tilfælde skal den hånd, som du fanger bolden med, næsten strækkes helt fremad. Skift hænder.

Trin 3

Kast bolden i væggen, drej 360 grader, og fang bolden, når den er på dit brystniveau. Du kan fange den fra sommeren, eller du kan fange den efter at have hoppet ned fra gulvet eller jorden.

Trin 4

Kast bolden mod væggen i en tennisbane-lignende bevægelse. Fang ham, når han er overhead. Gentag 10-15 gange.

Trin 5

Tag nogle bolde. 2-3 er nok. Jongler dem. Kast kuglerne skiftevis, så de rammer væggen og fanger først i farten og derefter efter reboundet.

Trin 6

Du har brug for en partner til følgende øvelser. Stå 5-6 meter væk fra ham. Bed din partner om at kaste en tennisbold under din venstre arm og variere din højde og hastighed. Træn i 10-15 minutter. Gentag øvelsen, og prøv at fange med den anden hånd.

Trin 7

Kast bolden til din partner, drej 360 grader, og fang derefter bolden kastet tilbage på dig. Du kan fiske både efter at have hoppet væk fra stedet og på flugt.

Trin 8

Stå 2,5 meter fra væggen. Bed din partner om at stå bag dig og kaste bolden, så den rammer væggen. Prøv at fange bolden i farten.

Trin 9

Sid på platformen mod hinanden. Afstanden mellem dig skal være 4-6 meter. Partneren kaster bolden i forskellige retninger - venstre, højre, fremad, bagud. Prøv at fange bolden, inden den rammer gulvet.

Anbefalede: