Sådan Kommer Du På Et Hockeyhold

Indholdsfortegnelse:

Sådan Kommer Du På Et Hockeyhold
Sådan Kommer Du På Et Hockeyhold

Video: Sådan Kommer Du På Et Hockeyhold

Video: SURPRISE Getaway for SAM's Birthday 🥳 | Toronto Hotel STAYCATION 🛎️ + Pizza Dinner Date 🍕 2022, November
Anonim

Mange unge atleter ønsker at komme ind i lokale hockeyhold, mens andre allerede vil prøve deres hånd på et mere avanceret niveau. Som i enhver anden sport skal hver af dem følge en række vigtige anbefalinger. Tjek følgende liste over regler, der næsten er garanteret at kunne spille som et hold.

Sådan kommer du på et hockeyhold
Sådan kommer du på et hockeyhold

Er det nødvendigt

  • - Anbefalinger fra undervisere
  • - portefølje af dit team;
  • - video præsentation af dit spil.

Instruktioner

Trin 1

Få støtte fra trænere fra de hold, du har spillet på før. For at gøre dette skal du bede dem om at skrive henstillingsbrev til dig. De skal være positive og vise, at du har ydet et utroligt bidrag til holdets tidligere succes.

Trin 2

Vær lederen på dit hold, selvom du spiller i gårdmesterskabet. Holdkaptajner har tendens til at være mere tilbøjelige til at få plads på ethvert hold. Det er på grund af dine lederegenskaber, at du får en bedre chance end andre.

Trin 3

Lav en portefølje af din klubs præstationer. Gem enhver avisudklip eller omtale af dit teams succes og især dit eget.

Trin 4

Opret en videocollage. Saml nedskæringer af gode spil, der fremhæver dine bidrag til holdet. Bed dine trænere og holdkammerater om at hjælpe dig med dette. Lad dem vælge de mest mindeværdige øjeblikke.

Trin 5

Deltag i alle aktiviteterne i den klub, du vil spille. Normalt er hele holdets træner til stede ved hvert spil derhjemme eller ude på kampe. Det er bare en fantastisk måde at gøre et godt indtryk på og også at binde sig til din træner eller teamledere. Husk at opføre dig passende både på og uden for isen. Første indtryk er det stærkeste.

Trin 6

Send de ønskede oplysninger om dig selv til tiden. Hvis dine målgruppemedlemmer beder om mere information, er de interesserede i dig. Gør dig klar til dette! Giv alt hvad du har brug for til tiden og på en professionel måde.

Trin 7

Spil altid kun for at vinde. Træn hårdt hele tiden og gør meget mere end andre. Hvis du med alle dine udseende og handlinger beviser, at du er en værdifuld spiller, vil du under alle omstændigheder blive accepteret i holdet. Det er bare et spørgsmål om tid.

Populær af emne.