Sådan Kommer Du Ind I Basketballholdet

Indholdsfortegnelse:

Sådan Kommer Du Ind I Basketballholdet
Sådan Kommer Du Ind I Basketballholdet

Video: Sådan Kommer Du Ind I Basketballholdet

Video: Sådan Kommer Du Ind I Basketballholdet
Video: 11 ОСОБЕННОСТЕЙ ТУРЕЦКИХ МУЖЧИН // Секреты счастливых отношений с мужем - турком / Турецкие мужчины 2023, Marts
Anonim

Basketball er din yndlingssport, men har du ikke mulighed for at spille et eller andet sted regelmæssigt? Ønsker du at finde et hold amatører eller spille i en professionel turnering? Tjek denne artikel og find ud af, hvordan du kan komme på basketballholdet.

Sådan kommer du ind i basketballholdet
Sådan kommer du ind i basketballholdet

Instruktioner

Trin 1

Gå til en professionel klub for at se. I Rusland er der foruden den professionelle basketballliga også Super League samt Higher League, der består af gruppe A og B. I alt er der 40 professionelle klubber til mænd og lidt mindre end 30 hold for kvinder. Ordningen her er ret enkel. Gå til klubbens officielle hjemmeside, find administrationens telefonnummer i kontaktsektionen, kontakt dem og udtryk for dit ønske om at spille og træne i deres hold. Hvis klubben er interesseret i en spiller i din rolle, er det meget muligt, at du bliver inviteret til at komme til screeningen. Det hele afhænger af din evne til at vise dig selv i det bedste lys. Hvis du nærmer dig klubben, kommer du ind i holdet, hvis ikke, fortvivl ikke.

Trin 2

Kontakt et svagere hold eller et mindre ligateam. Der er også mesterskaber, hvor det bliver lettere at spille end i det russiske mesterskab. I værste fald er der amatørbasketball, hvor det er meget mere realistisk at komme ind end professionel basketball.

Trin 3

Vis dig selv på et amatørhold. Her fortsætter vi i henhold til den gamle ordning. Vi finder teamets kontakter, kontakter nogen fra det og kommer til at se.

Trin 4

Organiser dit team med dine venner. Der er en anden måde - at spille basketball i amatørligaen. Du kan selv oprette et basketballhold med dine venner. Hvis der ikke er nogen 10-12 basketballspillere, du kender, kan du meddele rekrutteringen til holdet på sportsfora. Parallelt med rekrutteringen skal du kontakte den regionale amatørliga og finde ud af betingelserne for holdets ansøgning til turneringen. Det er også værd at diskutere vilkårene for dit holds deltagelse i turneringen på forhånd. Klar til at blive skaberen og holdkaptajnen? Så er denne vej noget for dig!

Trin 5

Kontakt en sportsagent. Hvis du tror, at amatørniveauet ikke er noget for dig, og du kan spille i professionelle hold, skal du måske få en basketballagent, der vil lede efter en klub til dig. Selvfølgelig, hvis du er en rigtig sej spiller. Det er bedst at finde en agent gennem anbefalingerne fra kendte atleter. Du kan også bede om deres kontakter i en af basketballklubberne, hvor du vil se.

Populær af emne.