Sådan Kommer Du Ind I En Basketballklub

Indholdsfortegnelse:

Sådan Kommer Du Ind I En Basketballklub
Sådan Kommer Du Ind I En Basketballklub

Video: Sådan Kommer Du Ind I En Basketballklub

Video: Sådan Kommer Du Ind I En Basketballklub
Video: Tilas bor i en skurvogn: Kommer vennerne til hans fødselsdag? | Ultra 2023, Marts
Anonim

Selv besiddelse af sports talent og mange timers arbejde i gymnastiksalen giver ikke alle atleter mulighed for at komme ind i det ønskede hold. Der er visse trin, du kan tage, der dramatisk kan øge dine chancer for at komme ind i en basketballklub. Lad os overveje, hvad du skal gøre specifikt til dette.

Sådan kommer du ind i en basketballklub
Sådan kommer du ind i en basketballklub

Er det nødvendigt

  • - konstant deltagelse i træning og træningslejre
  • - Kontakter med det hold, du vil spille med.

Instruktioner

Trin 1

Spil basketball siden skoletiden. Dette hjælper dig med at udvikle dine færdigheder til et fremragende professionelt niveau, mens andre har travlt med ubrugelige ting. Spild derfor ikke dyrebar tid. Spil når du kan. Brug ethvert øjeblik og vis dine færdigheder i alle slags konkurrencer.

Trin 2

Deltag i alle slags udendørs basketballbegivenheder. Der er nu mange sportslejre, både om sommeren og hele året rundt. Det bringer dig tættere på professionelle atleter og trænere. Dette er en uvurderlig oplevelse. Derefter skal du bare finpudse de færdigheder, du har erhvervet dig i træningslejren.

Trin 3

Lær det grundlæggende i basketball så tidligt som muligt. Frikast, dribling, rebounds er de grundlæggende øvelser og elementer, der skal mestres til perfektion.

Trin 4

Bliv en spiller i skolelaget og få fodfæste i det. Husk at du skal være i form hele tiden, så glem alt om den lange sommerferie. I løbet af sommeren skal du træne og gøre det hårdt. Deltag i sportslejre om sommeren, undervis den voksende generation, og deltag i lokale hold. Alt dette hjælper dig med at holde dig i form og finpudse dine færdigheder.

Trin 5

Spil på dit universitets- eller college-basketballhold. Her skal du give alt hvad du kan, for det er fra din studietid, at din professionelle basketballkarriere kan begynde. Det er vigtigt at blive bemærket af trænere og ledere af de hold, du vil konkurrere med.

Trin 6

Kontakt coachingpersonalet på det hold, som du allerede vil indgå som professionel spiller. De har brug for at vide nøjagtigt, at du vil arbejde med dem. Dette øger dine chancer. Gå til træning og spil i dette hold flere gange, dvs. blive bemærket. Prøv også at komme ind i holdets interne politik og prøv at finde ud af, hvilke spillere det har brug for, og hvilke krav der er der. Hvis du gør det hele kompetent og giver værdi til træneren og holdet, vil du helt sikkert blive ansat.

Populær af emne.