Sådan Kommer Du Ind I En Fodboldklub

Indholdsfortegnelse:

Sådan Kommer Du Ind I En Fodboldklub
Sådan Kommer Du Ind I En Fodboldklub

Video: Sådan Kommer Du Ind I En Fodboldklub

Video: Sådan Kommer Du Ind I En Fodboldklub
Video: Lejren er ødelagt !? Os sparkede os ud! Hvad vil forældrene sige? 2023, Oktober
Anonim

Fodbold er spillet for millioner. Følelser, spænding, kamp. Lad os tale om, hvordan vi kommer tættere på og kommer ind i denne verden af drømme, som for mange er blevet sådan siden barndommen.

Sådan kommer du ind i en fodboldklub
Sådan kommer du ind i en fodboldklub

Er det nødvendigt

Kærlighed til din klub)

Instruktioner

Trin 1

At arbejde i din yndlingsklub i mange år er en vidunderlig og ønsket drøm for tusinder af drenge.

En fodboldklub (ikke et hold) er en stor og kompleks kompleks struktur, hvor folk fra forskellige erhverv er involveret: fra en rengøringsdame og en massageterapeut til faktisk trænere, spillere og præsidenten.

Det mest åbenlyse og ønskelige sted for drenge i alle aldre er selvfølgelig et sted på marken.

Men det skete så, at dine forældre ikke sendte dig til sport som barn. skole. Eller du vidste simpelthen ikke om fodbold dengang.

Fortvivl ikke!

Selvom du ikke har en karriere inden for sport, er der mange andre muligheder for at arbejde i en fodboldklub.

Trin 2

Fodboldklubber har en stor veludviklet infrastruktur, så de har muligvis brug for: programmører til at installere netværk, tjenester, software, simulere holdtræningsprogrammer osv., Trænere, massører, ledere, journalister til at samle materialer til klubavisen eller programmer til kampe, fotografer, stadionarbejdere og endda agronomer - listen er enorm.

Sådan kommer du ind i en fodboldklub
Sådan kommer du ind i en fodboldklub

Trin 3

Så det er ikke nok bare at sige "Jeg vil arbejde for en fodboldklub". Beslut det område, hvor du interesserer dig: hvad der er tæt på dig, og hvad du kan være nyttigt for din yndlingsklub. Videregående uddannelse spiller en stor rolle her, som det gør i ethvert andet job i disse dage.

Første gang kan du prøve at få et job der, for eksempel til sommeren. Midlertidigt. Gør noget simpelt arbejde, samtidig med at du viser dig selv på den gode side og ser nøje på mulige fremtidige ledige stillinger. Det kan ske, at klubben selv efter et stykke tid vil invitere dig til et fast job, der giver både god, stabil indkomst og glæde.

Trin 4

Det vigtigste er ikke at sidde stille - så intet vil helt sikkert ændre sig. Arbejd, prøv, tilbyder dig selv, vær succes, og du vil helt sikkert blive bemærket.

Anbefalede: