Sådan Slapper Du Af Ansigtsmuskler

Indholdsfortegnelse:

Sådan Slapper Du Af Ansigtsmuskler
Sådan Slapper Du Af Ansigtsmuskler

Video: Sådan Slapper Du Af Ansigtsmuskler

Video: Gumball | Sådan slapper du af | Dansk Cartoon Network 2022, December
Anonim

De siger, at øjnene er vinduet mod sjælen. Men alle vores ansigtsspor af livserfaringer forbliver. Overdreven spænding påvirker tilstanden af ​​ansigtets muskler og kroppens generelle tone.

Sådan slapper du af ansigtsmuskler
Sådan slapper du af ansigtsmuskler

Instruktioner

Trin 1

Vores vaner i at omgås mennesker omdannes til kroppens vaner. Nogen er vant til at rynke panden, tvivle, indigneret - se nærmere på mennesker og se, hvordan spændingen er fastgjort i deres ansigt: strikkede øjenbryn, sammenbøjede læber, indsnævrede øjne. Nogle gange er det vanskeligt at slippe af med stress, selvom en person er opmærksom på det.

Trin 2

Spænding opstår som følge af den konstante stress, som vores krop og sind udsættes for. Prøv at ændre din livsstil, tilbring mere tid til dig selv, din hvile og afslapning. Bliv vane med at tage et varmt bad i mindst 10 minutter hver nat. Luftdamp har en gavnlig virkning på huden og lindrer spændinger. I badet eller liggende i sengen efter en hård dag skal du dække dine øjne, men luk dem ikke helt. Slip bare musklerne, der understøtter øjenlågene. Gå langsomt din opmærksomhed punkt for punkt. Slap dine kinder og ører, hovedbunden. Vær opmærksom på, om pande muskler er klemt, om punktet mellem øjenbrynene er afslappet. Slap af musklerne omkring dine øjne og berolige dine øjne ved at stoppe dem ét sted. Bevæg dig mentalt til næsen. Fastgør din opmærksomhed på næsespidsen, og slapp derefter af næsen og næseborene. Slap af med dine øvre og nedre læber, tunge og underkæbe. Hele dit ansigt er som en ubevægelig, frossen maske. Du føler, hvordan kold luft passerer gennem næseborene ved indånding, og ved udånding kildes den overlæben i en tynd strøm. Forestil dig, hvordan lys og udstråling strømmer ned ad dit ansigt, hvordan med hver udånding frigøres spændinger fra din krop. Dine muskler er så afslappede, at de løber ned ad dit ansigt. Gentag denne øvelse hver aften. Forpres musklerne med al din styrke, krøl dit ansigt, hold vejret i et par sekunder, og slip spændingen med en kraftig udånding.

Trin 3

Akupressur dit ansigt om morgenen, inden du anvender makeup, om aftenen før sengetid eller endda ved frokosttid. Prøv at slappe af og ikke tænke på noget. Begynd at massere spændte områder i følgende rækkefølge:

1 punkt mellem øjenbrynene

2 område af næsebroen over de indre hjørner af øjnene. Gnid let op og ned i området mellem punkt 1-2;

3 ydre kanter af de øverste øjenlåg - under øjenbrynene;

4 udvendige hjørner af øjnene;

5 centrale punkter under øjnene: Massér kindbenene med fire fingre, fingre dem til templerne;

6 Massér panden fra et punkt over midten af ​​øjenbrynet til hårgrænsen;

7 fra hårgrænsen til templerne;

8 fra templerne, bevæg dig langs hårets vækst, stiger bag ørerne;

9 massage af munden fra midten under næsen til læbernes hjørner;

10 point ved bunden af ​​kraniet på bagsiden af ​​nakken. Flyt fra det til dine ører med lette klappebevægelser;

11 midten af ​​hagen under underlæben;

12 hele ansigtet, let klappet med fingerspidserne.

Trin 4

Soak dit ansigt med aromatiske olier en gang om ugen. Match olien til din hudtype under hensyntagen til individuelle præferencer. Opløs et par dråber lavendel, jasmin, ylang-ylang, patchouli eller enhver anden olie med en beroligende virkning i kogende vand. Overvej doseringen af ​​olie, denne information er altid skrevet i instruktionerne. Dæk dit hoved med et håndklæde, og indånd den aromatiske damp i et par minutter. Brug ikke ansigtscreme i aften.

Trin 5

Vær konstant opmærksom. Se på dit ansigt såvel som din kropsholdning. Så snart du husker det, skal du slappe af med dine muskler. Gradvist bliver det en vane for dig. Et roligt udtryk og et let smil hjælper dig med at klare vanskeligheder.

Populær af emne.