Sådan Slapper Du Af Ledbånd

Indholdsfortegnelse:

Sådan Slapper Du Af Ledbånd
Sådan Slapper Du Af Ledbånd

Video: Sådan Slapper Du Af Ledbånd

Video: Sådan Slapper Du Af Ledbånd
Video: Gumball | Sådan slapper du af | Dansk Cartoon Network 2024, Kan
Anonim

Ofte, efter intens træning eller anden fysisk anstrengelse, føler mange mennesker tæthed i kroppen og muskeloverbelastning. Dette betyder, at ledbåndene er tætte, og de skal være godt afslappede. Der er specielle øvelser, der hjælper med at nå dette mål.

Sådan slapper du af ledbånd
Sådan slapper du af ledbånd

Instruktioner

Trin 1

Lig på ryggen og bøj det ene ben ved knæene. Sæt dine arme rundt om det, og træk det til brystet. Tryk det så hårdt ned som muligt. Men stadig, tillad ikke følelsen af smerte. På samme tid skal du prøve at røre knæet med din pande, men uden at løfte skuldrene. Løft hovedet let, og hold denne position i 1 minut. Slap af dine lemmer og træk vejret godt. Gentag den samme øvelse med det andet ben. Dette vil slappe godt af dine hofte- og rygbånd.

Trin 2

Sid på gulvet med knæene bøjet, dvs. tage stilling "på tyrkisk". Spred dine knæ til siderne, placer den ene fod på den anden. Prøv at trække dine fødder så tæt på din lyske som muligt. Bliv i denne position, vip derefter din krop ned og sænk hovedet. Bliv i denne position i ca. 2 minutter. Foretag ikke unødvendige bevægelser! Denne øvelse slapper effektivt af ledbånd i underben, lår og ryg.

Trin 3

Tag fat i batteriet eller ethvert andet sted (stativer) i hallen med begge hænder. Placer dem skulderbredde fra hinanden. Flyt din krop tilbage med dine fødder sammen. Du skal tage stilling, som om du skubber en bil fremad. Tag et skiftende hurtigt skridt på plads. Gør det ikke mere end tre minutter. Denne øvelse retter sig mod lægmusklerne (lægmusklerne), ryg, skuldre og arme.

Trin 4

Besøg poolen og / eller saunaen. Ved at tage vandprocedurer er du garanteret at opnå resultater i afslapning af ledbåndene. Dette er de mest effektive teknikker. I poolen belastes og strækkes alle muskler jævnt på samme tid! Svøm i mindst 10-15 minutter, og du vil føle afslapning i hele din krop. Men overdriv det ikke, da lang svømning fører til overbelastning af muskler! Det samme gælder for et bad eller en sauna: bliv der ikke mere end 20 minutter, så der ikke er nogen tung belastning på hjertemusklen!

Anbefalede: