Sådan Får Du Titlen Master Of Sports

Indholdsfortegnelse:

Sådan Får Du Titlen Master Of Sports
Sådan Får Du Titlen Master Of Sports

Video: Sådan Får Du Titlen Master Of Sports

Video: Кубок мира 1981 вольная борьба Толедо (48 кг) Александр Доржу (USSR) vs Роберт Уивер (USA) 2022, December
Anonim

Professionel sport bliver ofte en livslang affære. Derfor er det vigtigste mål for hver atlet at opnå sports titler: kandidat mester i sport, mester i sport, international mester i sport. Selvfølgelig er der for hver af rækkerne visse bitkrav, hvorefter du vil blive tildelt denne rang efter opfyldelsen.

Sådan får du titlen Master of Sports
Sådan får du titlen Master of Sports

Instruktioner

Trin 1

Så hvis du har sat dig som mål at få sportskategorien til kandidatmesteren i sport (CCM), skal du vide følgende. For det første skal du kun begynde at arbejde på at opfylde rangkravene, hvis du allerede er 13 år gammel, siden CCM-rang ikke blev tildelt før. CCM kan opnås ved antallet af sejre eller ved de besatte steder. Så for at få titlen kandidatmester i sport skal du tage følgende placeringer i konkurrencen: 1. Ved europamesterskabet: i singler - 5-8 pladser, i dobbelt - 3-4 pladser, i holdmesterskabet - 3-4 pladser;

2. Ved det russiske mesterskab: i singler - 13-20 pladser (antal sejre - 12), i dobbelt - 5-6 pladser, i holdmesterskabet - 3-6 pladser (antal sejre - 12);

3. Ved den russiske cup: i holdmesterskabet - 3-8 pladser (antal sejre - 12);

4. Ved det russiske mesterskab: i singler - 5-8 pladser (antal sejre - 12), i dobbelt- og holdmesterskab - 3-4 pladser (antal sejre - 12).

Trin 2

Hvis du deltager i en holdkonkurrence, skal du spille mindst halvdelen af ​​kampene for at få titlen. Hvis du stræber efter at få CCM efter antallet af sejre, vinder du 12 sejre i løbet af året over de atleter, der har titlen CCM, eller 16 sejre, hvoraf halvdelen vil være over kandidater til sportsmester og halvdelen over atleter der har kategorien I sport. Begynd at tælle året fra den dato, hvor du vandt din første sejr. Hvis du slår en atlet, der har en sportslig titel, skal du sidestille sejren til to. I tilfælde af sejr over den samme atlet skal du tælle dem som et resultat. Hvis du vandt af tekniske årsager, skal du ikke tælle den sejr som en titel. Hvis du i konkurrenceåret vender det krævede antal år, selv efter konkurrencen, skal du deltage i dem.

Populær af emne.