Sådan Taber Du Dig Inden En Konkurrence

Indholdsfortegnelse:

Sådan Taber Du Dig Inden En Konkurrence
Sådan Taber Du Dig Inden En Konkurrence

Video: Sådan Taber Du Dig Inden En Konkurrence

Video: Sådan Taber Du Dig Inden En Konkurrence
Video: Какие деревья нельзя сажать рядом с домом 2024, April
Anonim

Undertiden har en atlet presserende brug for at tabe et par pund inden en vigtig præstation. Enten vinder han mere end nødvendigt i offseasonen, eller han kvalificerer sig simpelthen ikke til sin vægtklasse. Under alle omstændigheder er der nogle gode måder at tabe sig på før en konkurrence.

Sådan taber du dig inden en konkurrence
Sådan taber du dig inden en konkurrence

Nødvendig

  • - varmt tøj;
  • - sjippetov;
  • - trappe med 9 etager
  • - boksepude;
  • - handsker
  • - bad.

Instruktioner

Trin 1

Sjippetov. Tag noget varmt vintertøj på: bukser, en sweater og en hat. Det er bedst at lirke bomuldsstoffet af for at absorbere sved. Tag et reb og spring i ca. 2 minutter. Forøg din træningstid med et halvt minut hver dag. Med denne ordning kan du gå op til 15 minutter på 1 måned. Efter yderligere 30 dages sådan træning vil du tydeligt se, hvor meget du har tabt dig. Det er meget vigtigt konstant at øge tiden og ikke gå glip af en eneste træning. På trods af at det vil være ret svært at gøre, men effekten vil behage dig!

Trin 2

Kør op ad trappen. Hvis du bor i en bygning i flere etager, skal du gå til stedet i sportsbeklædning. Gå ned og gå op til 9. etage. Mens vi gør alt til fods. Som et resultat skal du udføre 7 træningsprogrammer om ugen, dvs. en opstigning og en nedstigning om dagen. I den anden uge har vi allerede aflagt to sådanne besøg. Derefter øges antallet til 3 nedstigninger og opstigninger efter endnu en uge. Og så fortsæt i en måned. Resultatet venter ikke længe - vægttab inden konkurrencen er garanteret!

Trin 3

Hit pæren. Denne øvelse er en af de mest effektive til at skære masse. Det er usandsynligt, at du nogensinde vil se en bokser, der er for fed. Der er næsten ingen sådanne mennesker. Øv forskellige typer slag, spark, albuer. Slå pæren i cirka en halv time om dagen. Resultatet af en sådan træning vil bare forbløffe dig! Derudover vil stansefærdigheder i selvforsvar ikke være overflødig for dig. Kvinder rådes til at bære handsker for at undgå at beskadige deres hænder.

Trin 4

Gå til badehuset 1-2 gange om ugen. Forstanden i en sådan procedure er mest åbenbar, hvis der er cirka 15-30 dage tilbage til konkurrencen. For en tur til badet kan du tabe 1-3 kg. Det er bedst at besøge hende på lørdag, dvs. En gang om ugen. På denne måde vil du ikke overforlænge dit hjerte. Men hvis du stadig har brug for at miste mere og hurtigere, skal du tage det en dag mere i løbet af ugen. Som et resultat vil du være i stand til at tabe 4-8 kg pr. Måned.

Anbefalede: