Sådan Tørrer Du Inden En Konkurrence

Indholdsfortegnelse:

Sådan Tørrer Du Inden En Konkurrence
Sådan Tørrer Du Inden En Konkurrence

Video: Sådan Tørrer Du Inden En Konkurrence

Video: Sådan Tørrer Du Inden En Konkurrence
Video: Напишите на лавровом листе эту цифру и положите в кошелек 2024, April
Anonim

I en sport som bodybuilding er der ofte behov for tørring lige før konkurrencen for at dukke op på konkurrencen i den mest æstetiske og fit form. Når alt kommer til alt afhænger det sted, atleten vil tage af dette.

Sådan tørrer du inden en konkurrence
Sådan tørrer du inden en konkurrence

Tørringskoncept

Tørring skabes nøjagtigt, så atleten kan udsætte sin muskelmasse, som han fik under træning og ernæring, for massen. Naturligvis, hvis denne periode med muskelgevinst ikke var der, er der intet at udsætte for.

Tørring er opdelt i tre komponenter - kost, motion og medicin. Hver af dem spiller en stor rolle. Fraværet af et af punkterne kan føre til, at du ikke får resultatet.

Kost

Ved tørring af måltider er det vigtigt at bevare muskelmassen og fjerne fedt. Derfor øger de mængden af protein i kosten og reducerer kulhydrater.

Muskeltab kan skyldes utilstrækkelig træningsbelastning, når mængden af kulhydrater i kosten er meget lav. På grund af dette er kroppen sværere at tolerere fysisk aktivitet. Hvis der mangler protein i kosten, vil muskeldestruktion forekomme.

Grundlæggende regler for tørring af mad:

1. gradvis afvisning af kulhydrater

2. øge mængden af protein i kosten;

3. mangel på salt i mad.

I første omgang består hoveddiet af grøntsager, fedtfattig ost, kefir og fedtfattig hytteost samt højst to æbler om dagen. En lille mængde korn i kosten er tilladt.

På det andet trin, efter 7-10 dages tørring, er der et gradvist fald i korn og afvisning af frugt.

Den tredje fase begynder med fuldstændig fravær af frugt og korn i kosten efter frokost, men proteinfødevarer bevares. Denne fase begynder på dag 18-25.

Den fjerde og sidste fase er afvisning af alt undtagen grøntsager og proteinfødevarer. I slutningen er mejeriprodukter også væk.

Brug af forskellige lægemidler, såsom vitaminer, mineraler og lægemidler, der letter fordøjelsen, er stærkt opmuntret.

Træning

Alt er simpelt her. Det er nødvendigt at reducere træningstiden og kombinere øvelserne i supersæt.

Det er dog umuligt at finde den perfekte træning. Hver atlet har sit eget specielle program, og det vælges ud fra kroppens tilstand og dets egenskaber. I denne henseende vil kun en professionel træner hjælpe, som sørger for, at atleten ikke brænder muskler ud over fedt.

Vand tilbagetrækning

I den tredje uges tørring kan du tænke på at fjerne vand fra kroppen for at indikere lindring.

Tilbagetrækningsprocessen er opdelt i to faser - forberedende og hoved.

Det forberedende trin er forbruget af vand dobbelt så højt som normen, så kroppen strengt fjerner det.

I hovedfasen reducerer atleten skarpt mængden af forbrugt vand, men kroppen er endnu ikke klar over dette og fjerner alt lige så meget og hurtigt. Nogle atleter bruger diuretika til dette, men dette har sine egne risici for at spilde krops- og nyreproblemer.

Under alle omstændigheder er det nødvendigt strengt at kontrollere tørringsprocessen for at undgå sundhedsmæssige problemer.

Anbefalede: