Sådan Vinder Du En Konkurrence For Kreative Hold I Sochi-OL

Indholdsfortegnelse:

Sådan Vinder Du En Konkurrence For Kreative Hold I Sochi-OL
Sådan Vinder Du En Konkurrence For Kreative Hold I Sochi-OL

Video: Sådan Vinder Du En Konkurrence For Kreative Hold I Sochi-OL

Video: Sådan Vinder Du En Konkurrence For Kreative Hold I Sochi-OL
Video: Var kreativ, använd fantasin, odla din nyfikenhet | Tankar och tips | Svenska språket (sfi och sas) 2023, Marts
Anonim

Konkurrencen mellem kreative hold blev annonceret af Sochi-2014-organisationskomiteen tilbage i 2012. Siden da har arrangørerne modtaget tusindvis af ansøgninger. Skolebørn, studerende, professionelle ensembler og kreative foreninger vil behage tilskuere og deltagere i Sochi-OL med deres talenter. Alle kan sende en ansøgning om deltagelse i kvalifikationsrunden.

Sådan vinder du en konkurrence for kreative hold i Sochi-OL
Sådan vinder du en konkurrence for kreative hold i Sochi-OL

Hvem organiserer konkurrencen?

Konkurrencen mellem kreative hold, der vil være i stand til at deltage i åbningsceremonien for de olympiske vinterlege i Sochi, arrangeres af en særlig komité. Dets medarbejdere udviklede en regulering om konkurrencen, som præciserede konkurrencereglerne. Den første runde - behandlingen af ansøgninger - er allerede afsluttet. De hold, der blev optaget til anden fase, forhåndsvisning, blev valgt og underrettet om det. Nu er scenen allerede ved at være afsluttet, den sidste runde begynder snart - udvælgelsen af kreative hold til deltagelse i de Olympiske lege.

Hvad har du brug for for at deltage i visningen?

De hold, der er optaget til den konkurrenceprægede visning, skal sende juryen en videooptagelse af nummeret. Det kan sendes til organisationsudvalget via e-mail. Hendes adresse kan findes i brevet, der blev sendt til alle deltagere, der blev optaget i anden runde. Du kan også angive adressen ved at ringe til referencetelefonen: +7 (800) 100 2014. Oplysninger der kan fås på hverdage fra 9-00 til 18-00.

Ud over videoen skal du sende et lille spørgeskema til juryen. I det skal du angive det nummer, der er tildelt den kollektive eller individuelle kunstner, forestillingens genre og dens varighed. Kontaktens telefonnummer og e-mail-adresse er også angivet i spørgeskemaet.

Hvordan kvalificerer og vinder?

Den sidste fase - udvælgelse - finder sted i efteråret og vinteren 2013. Alle grupper, der har bestået de indledende faser, modtager en invitation til audition til organisationskomiteen i Moskva eller til dens afdeling i Sochi. Under auditionen vil ansøgerne præsentere deres nummer. Den maksimale chance for at vinde på dette tidspunkt er for dem, der har antallet klar i fuldt omfang - alle kostumer, fonogrammer, rekvisitter skal være tilgængelige. Derudover skal forestillingen være original og passe ind i det generelle tema for åbningsceremonien og andre underholdningsbegivenheder, der er planlagt til spillet. Deltagere, der har gennemført denne runde med succes, vil blive inkluderet i begivenhedsmanuskriptet, de vil blive optaget på repetitionen af åbningen af de olympiske vinterlege i Sochi.

Hvis dit hold ikke har bestået den sidste etape, fortvivl ikke. Det er planlagt at gennemføre et yderligere valg blandt de bedste hold, der ikke var med på listerne over de heldige. Blandt disse vil grupper blive udvalgt til at deltage i begivenhederne, der afholdes i anledning af de paralympiske lege, der afholdes fra 7.-16. Marts 2014.

Populær af emne.