Sådan Forbereder Du Dig Til En Konkurrence

Indholdsfortegnelse:

Sådan Forbereder Du Dig Til En Konkurrence
Sådan Forbereder Du Dig Til En Konkurrence

Video: Sådan Forbereder Du Dig Til En Konkurrence

Video: Sådan Forbereder Du Dig Til En Konkurrence
Video: Mental træning : " Forberedelse til KONKURRENCE " 2024, April
Anonim

Mens amatørtræning i gymnastiksalen kan variere i intensitet, og du kan slappe af når som helst, giver stor sport normalt ikke denne mulighed - især ikke når du skal forberede dig på sport og konkurrence. Forberedelse til en konkurrence er en ansvarlig proces, der adskiller sig fra almindelig træning med hensyn til kompleksitet og grad af stress. For at træningen skal være så effektiv som muligt, skal du tænke over og planlægge træningsprocessen. Overholdelse af planen og trinvis implementering af de planlagte handlinger fører dig til succes.

Sådan forbereder du dig til en konkurrence
Sådan forbereder du dig til en konkurrence

Instruktioner

Trin 1

Cyklisk og gradvist arbejde skal være nøglepunkterne i planen. Dette vil træne din krop og gøre det muligt at komme sig. Hver efterfølgende træning skal fange lidt flere øjeblikke end den forrige og gøre din belastning hårdere. For hver træning skal dine færdigheder vokse.

Trin 2

Efter hver træning skal du foretage en selvkontrol - dette giver dig mulighed for at forstå, om den oprettede plan passer dig, og om den skal justeres. Se din kropsform, sundhed, generelle humør. Overbelast ikke din krop - få lidt hvile og afslapning regelmæssigt.

Trin 3

Belastninger skal overvejes i mindste detalje. Foretag ikke den almindelige fejl at løbe maraton og langdistance ture.

Trin 4

At træne for meget giver ikke det ønskede resultat og overanstrenger dig. Det er meget vigtigere at være opmærksom på udholdenhed og styrke - og det er de parametre, der skal udvikles i regelmæssig træning.

Trin 5

I processen med at forberede sig til en konkurrence er den nemmeste måde at kontrollere kroppens tilstand på ved at måle pulsen.

Trin 6

Tæl antallet af slag på 10 sekunder og gang med seks. Kontroller din tilstand i henhold til din puls - start om morgenen, når du er rolig og slutter med det sidste minut træning, når kroppen allerede har fået en vis belastning.

Trin 7

Vær tålmodig - udholdenhed og styrketræning tager tid. Du er nødt til at opdele træningsprocessen i hastighed, styrke og specielt arbejde. Alternative aktiviteter, så kroppen kan hvile fra forskellige typer stress.

Trin 8

Opdel dine aktiviteter efter ugedagene for at skabe en bestemt cyklus for kroppen. På tirsdag skal du arbejde på styrketræning, hvile dig regelmæssigt under opvarmningen. Under opvarmning skal din puls være 110-140 slag i minuttet. Lav en hastighedstræning på torsdag.

Trin 9

Fortsæt med at træne efter den planlagte plan - om søndagen kan du arrangere din sværeste træning ved at afslutte den ugentlige cyklus, og fra den næste uge kan du begynde at træne igen fra første cyklusfase.

Anbefalede: