Sådan Forbereder Du Dig På Et Skydive

Sådan Forbereder Du Dig På Et Skydive
Sådan Forbereder Du Dig På Et Skydive

Video: Sådan Forbereder Du Dig På Et Skydive

Video: Sådan Forbereder Du Dig På Et Skydive
Video: World First - Skydiver Luke Aikins Jumps 25000 Feet Into Net With No Parachute 2024, April
Anonim

Faldskærmsudspring er meget farligt, og derfor skal du omhyggeligt forberede dig på hvert spring. Det handler ikke kun om at tale med erfarne instruktører og gennemgå foreløbig specialuddannelse, men endda om at vælge tøj.

Sådan forbereder du dig på et skydive
Sådan forbereder du dig på et skydive

Ikke alle har lov til at hoppe med en faldskærm. Hvis din kropsvægt er under 45 kg eller over 95 kg, bliver du nødt til at opgive springet. Det samme gælder for mennesker med diabetes, epilepsi, mental sygdom, hypertension og sygdomme i mellemøret. I tilfælde af hjerte-kar-sygdomme og forstyrrelser i bevægeapparatet, skal du først konsultere din læge og afklare, om du kan hoppe med en faldskærm.

Hvis det viser sig, at du har lov til at engagere dig i en sådan ekstrem sport, skal du gå til flyvepladsen og arrangere springet og derefter begynde at forberede dig. Først og fremmest skal du vælge det rigtige tøj og sko, da springets sikkerhed delvis vil afhænge af dette. Tøjet skal være stramt og dække hele kroppen med undtagelse af ansigtet. I dette tilfælde er det meget vigtigt, at benene og ærmerne passer så tæt på kroppen som muligt. Skoene skal være høje med flade såler. Der er endnu et meget vigtigt krav: hverken sko eller tøj skal have dele, som faldskærmsudspringer kan fange på linierne. Vi taler om velcro, kroge, fremspringende knapper osv.

Når du går til flyvepladsen på dagen for springet, skal du medbringe mad og drikkevarer. Dette vil være passende, hvis du skal bruge meget tid på registrering, briefing osv., Og du bliver sulten. Dette handler ikke om ubehag, men om sikkerhed: en person, der er udmattet af sult eller tørst, som også er meget ængstelig før springet, kan muligvis ikke gøre alt rigtigt. Dog må du under ingen omstændigheder tage alkoholholdige drikkevarer med eller indtage dem på dagen for springet for at få mod. Tro mig, det er meget farligt at hoppe med en faldskærm i beruset tilstand.

Umiddelbart før springet vil instruktøren forklare detaljeret, hvad og hvordan man gør. Du vil blive fortalt om rækkefølgen af handlinger, om hvilke bevægelser den frigivende instruktør vil bruge til at "tale" med dig, når du befinder dig højt over jorden, og på grund af flyets brøl vil du ikke være i stand til at høre ordene. Prøv at huske alt, hvad de fortæller dig. Bare rolig, du vil arbejde med erfarne fagfolk, der er i stand til at organisere springet på den bedst mulige måde og forhindre ubehagelige ulykker.

Anbefalede: