Sådan Forbereder Du Dig På Et Maraton

Indholdsfortegnelse:

Sådan Forbereder Du Dig På Et Maraton
Sådan Forbereder Du Dig På Et Maraton

Video: Sådan Forbereder Du Dig På Et Maraton

Video: Sådan Forbereder Du Dig På Et Maraton
Video: Halvmarathon Prep - Hvad Spiser Jeg en UGE før et Halvmarathon Race 2024, Kan
Anonim

Hvis du beslutter dig for at deltage i en langdistance-sportsbegivenhed, skal du forberede dig på, at vinderens træning bliver meget hårdere og sværere end det kommende maraton. Hvis du sigter mod sejr, skal du bare træne og følge nogle instruktioner.

Sådan forbereder du dig på et maraton
Sådan forbereder du dig på et maraton

Instruktioner

Trin 1

Kør hver dag. Kroppen skal vænne sig til at løbe. Selvfølgelig er det umuligt at løbe hver dag med maksimal effektivitet, men det er nødvendigt at opretholde tonen. Selv en lille løb i 30-40 minutter hver dag holder dine muskler i form såvel som dig.

Trin 2

Kør med vægte. For at gøre maratonet let sjovt skal du gøre din træning sværere. Køb nogle små vægte til dine fødder. Selv 2 kg pr. Ben er godt. Du kan opbygge muskler hurtigere, og når du løber uden kettlebells på maratondagen, får du indtryk af at flyve og slet ikke løbe.

Trin 3

Dæk kursets fulde længde. Hvis maraton bliver lang, skal du ikke løbe hurtigt, men lidt efter lidt. Kortlæg din rute, og udfør den. Din krop skal vænne sig til det kommende løb. Dette er en af nøglerne til succes.

Trin 4

Spis rigtigt. For at opbygge benmuskel hurtigt har du brug for den rigtige diæt. Spis så meget protein som muligt, hvilket er godt for dine muskler. Kalorier er nødvendige for styrke. Men hvis du løber i mindre end en time om dagen, er det bedre at springe kalorier over, ellers får du overvægt, hvilket kun bliver en byrde, ikke en hjælp.

Trin 5

Få en god nats søvn. Dette er også et lige så vigtigt krav til sejr. Motion udmatter kroppen og for at komme sig og være i god form har den brug for mindst otte timers søvn. Ellers risikerer du at nå konkurrencen slank og fit, men helt magtesløs.

Anbefalede: