Bedste Jillian Michaels Vægttabsprogrammer

Bedste Jillian Michaels Vægttabsprogrammer
Bedste Jillian Michaels Vægttabsprogrammer

Video: Bedste Jillian Michaels Vægttabsprogrammer

Video: Bedste Jillian Michaels Vægttabsprogrammer
Video: Most effective fat burning fitness techniques - Jillian Michaels 2023, November
Anonim

Jillian Michaels er en af de mest populære og efterspurgte trænere. Dette er ikke kun angivet af medierne og internettet, der er fulde af hendes berømte træning, men også af et stort antal tilfredse piger, der allerede har formået at tabe sig gennem Gillians programmer.

Bedste Jillian Michaels vægttabsprogrammer
Bedste Jillian Michaels vægttabsprogrammer

Gillian tilbyder mange programmer, der er designet til forskellige niveauer af fitness og til forskellige muskelgrupper. Gillians vigtigste programmer:

- BodyShred;

- Mister vægten på en uge

- The Biggest Loser Cardio Max med Bob Harper og Jillian Michaels;

- Yoga Inferno;

- Killer ABS;

- Hård krop;

- 5 øvelser til hver dag

- Body Revolution med Gillian Michaels;

- Besejr dig selv;

- For begyndere

- Nulstil unødvendigt;

- Gå ned i vægt på 30 dage med Jillian Michaels;

- Lækre lår og bagdel med Gillian Michaels;

- Jillian Michaels. Kickboxing;

- Styrketræning med Jillian Michaels;

- Yoga af Jillian Michaels;

- Flad mave på 6 uger med Jillian Michaels;

- Ingen problemområder med Gillian Michaels;

- Tabe fedt, fremskynde dit stofskifte med Jillian Michaels;

- Slank figur på 30 dage.

Der er et stort antal programmer, alle kan vælge en passende belastning for sig selv. Som regel er de fleste af Jills programmer designet til en vis tid (uge, måned osv.). Træneren anbefaler at træne mindst 5 dage om ugen og kombinere træning med korrekt ernæring. Kun under sådanne forhold opnås resultatet.

De mest almindelige programmer for Gillian inkluderer: "Kroppens revolution", "Gå ned i vægt på 30 dage", "Flad mave på 6 uger" og "Slank figur på 30 dage". Disse er universelle programmer, der er designet til at fremskynde stofskiftet og effektivt tabe sig.

Body Revolution-programmet er et af de mest succesrige med hensyn til vægttab. Det er designet i tre måneder og veksler flere træningsprogrammer på én gang for forskellige muskelgrupper, mellem hvilke der er dage med cardiobelastninger. I den første måned er uddannelse rettet mod at miste subkutant fedt. I den anden måned trænes musklerne ud, kroppen præges, og i den tredje måned fjernes de resterende ufuldkommenheder, de mindste detaljer udarbejdes, og kroppen bringes til perfektion. Programmet har hjulpet tusinder af piger med at komme i form og opnå ikke kun en tynd, men også en meget atletisk figur.

Programmet "Gå ned i vægt på 30 dage" er grundlæggende, det anbefales at starte med det for dem, der ønsker at tabe sig om en måned. Programmet er ret simpelt, det består af fire niveauer, hver af dem tager en uge, med hvert nye niveau øges belastningen.

Programmet "Flad mave på 6 uger" giver dig mulighed for at opbygge pressens muskler, gøre den fremtrædende og fjerne overskydende fedt i overensstemmelse hermed fra et af de mest problematiske områder - maven. Programmet er meget intenst, det involverer ikke kun mavemusklerne, men også arme og ben, hvilket giver dig mulighed for at tabe sig. For mange kan programmet virke kedeligt, da de samme kontroller skal gentages i to uger, hvorefter du kan gå videre til næste niveau. Der er i alt tre niveauer.

"Slank figur på 30 dage." Et fremragende program til begyndere, der ikke har god fysisk kondition. På trods af at programmet betragtes som et af de nemmeste, er resultaterne efter bestået det meget gode.

Alle andre Gillian-programmer er lige så effektive. Hver træning finder sted i et intenst tempo under vejledning af en erfaren og positiv træner. I mange træningsprogrammer vises to niveauer - for begyndere og for avancerede kan alle vælge et behageligt niveau for sig selv.

Råd: ingen mængde af selv den mest intense fysiske aktivitet hjælper dig med at opnå det ønskede resultat, hvis du ikke har justeret din diæt. Kun i forbindelse med korrekt ernæring (nemlig korrekt ernæring, ikke diæter) og motion kan du opnå en slank og fit krop. Hvis du begrænser dig selv i ernæring, bliver din krop over tid tynd og knoklet, det er sport, der hjælper dig med at opnå skønhed. Kun sport gør kroppen fit og slank.

Anbefalede: