Sådan Kommer Du Til Formel 1 Spanske Grand Prix

Indholdsfortegnelse:

Sådan Kommer Du Til Formel 1 Spanske Grand Prix
Sådan Kommer Du Til Formel 1 Spanske Grand Prix

Video: Sådan Kommer Du Til Formel 1 Spanske Grand Prix

Video: Sådan Kommer Du Til Formel 1 Spanske Grand Prix
Video: Spanien Grand Prix 2023, Marts
Anonim

Den spanske etape af Formel 1 verdensmesterskabet afholdes traditionelt i Barcelona på Circuit de Catalunya. Fans kan ikke se den spanske Grand Prix ikke kun på tv, men også live fra tribunerne.

Sådan kommer du til Formel 1 spanske Grand Prix
Sådan kommer du til Formel 1 spanske Grand Prix

Er det nødvendigt

  • - et gyldigt internationalt pas og dets kopi
  • - gammelt pas og dets kopi
  • - 2 farvefotografier 3, 5 x 4, 5;
  • - certifikat fra arbejdsstedet
  • - kontoudtog, kredit- eller betalingskort og kortkontoudtog
  • - reservation eller original billet
  • - en sundhedsforsikring med et forsikret beløb på mindst 30.000 euro
  • - pas fra en statsborger i Den Russiske Føderation
  • - internationalt kørekort.

Instruktioner

Trin 1

Du kan bestille en billet til Formel 1-etappen i Barcelona og booke et hotel på kredsløbets officielle hjemmeside www.circuitcat.com. Beslut hvilken type billet du gerne vil købe: 1-dages intet sæde, 1-dages med sæde, 3-dages på standen med nummererede sæder. Vælg placeringen af tribunen og parkeringsområdet.

Trin 2

At købe en billet giver dig en række fordele: du kan følge løbet på storskærmen, besøge pitkasserne torsdag før Grand Prix og se piloter og mekanikere, deltage gratis i træningssæsonen, lyt til radiokommentaren på løbet på banen. Bemærk, at jo tidligere du køber en billet, jo billigere koster det dig: fra 1. september til 30. november er der 20% rabat, fra 1. december til 1. marts - 10%, og fra 2. marts sker salget til fuld pris.

Trin 3

På samme side kan du booke et hotel. Derudover sparer du penge ved at drage fordel af specialtilbudet "Hotel + billetter" og modtage et antal yderligere privilegier: muligheden for at bevæge sig frit rundt i alle sektioner af racerbanen dagene før ankomst, support og assistance fra agenturets personale i hele opholdets periode, salgsfremmende produkter og souvenirprodukter med logoerne fra den spanske Grand Prix osv.

Trin 4

Hvis du ikke har et budget, kan du købe en billet til Formula 1 paddockklubben. Du får plads på tribunerne ved det bedste udsigtspunkt, adgang til de deltagende holds gruber, et VIP-pas til pitbanen, et sted i VIP-parkering nær indgangen til paddocken, gaver med mærkevarer, muligheden for værdsætter udsøgt køkken og en bar med et udvalg af vine. Men husk, at en sådan billet koster en størrelsesorden dyrere end normalt.

Trin 5

Foretag derefter en reservation eller køb en flybillet til Barcelona. Hvis luftfartsselskaberne i din by udfører sådanne flyvninger, behøver du ikke overførsler, ellers vælg den mest bekvemme mulighed for afgang fra Moskva.

Trin 6

Ansøg til Kongeriget Spaniens konsulat i Moskva for at få turistvisum. Betal det konsulære gebyr, forbered og indsend en pakke med dokumenter:

- et gyldigt internationalt pas og dets kopi

- gammelt pas og dets kopi

- 2 farvefotografier 3, 5 x 4, 5 uden hjørner og ovaler på en hvid baggrund, mat, stort ansigt, 70-80% af billedet;

- et certifikat fra arbejdsstedet med angivelse af stilling, løn og kontaktoplysninger (adresse, telefonnummer) på virksomhedens brevpapir med underskrift af lederen og forseglingen

- kontoudtog, kredit- eller betalingskort- og kortkontoudtog med bekræftelse af tilgængeligheden af midler til et beløb af 60 euro pr. dag pr. person i hele opholdet i Spanien

- reservation eller original billet

- en sundhedsforsikringspolice, der er gyldig i hele opholdsperioden i Schengen-landene med et forsikret beløb på mindst 30.000 euro

- en fotokopi af pas til en borger i Den Russiske Føderation

- et spørgeskema i form af et konsulat

- en notariseret fuldmagt, hvis dokumenterne er indsendt af en anden person.

Trin 7

Du kan overlade alt besværet med at reservere billetter til løb, bestille et hotelværelse og flybilletter, forsikring og få visum til en rejsearrangør eller et agentur, der organiserer ture til internationale sportskonkurrencer. Undersøg tilbud fra forskellige virksomheder, sammenlign priser for tjenester. Barcelona er berømt for sin storslåede arkitektur, så vælg et firma, der tilbyder byture.

Trin 8

Ankomst til Barcelona kan du leje en bil, hvis du er over 23 år, og dit kørekort blev udstedt for mindst 2 år siden. Du bliver sandsynligvis nødt til at betale bilejeren et depositum svarende til lejeprisen.

Trin 9

Hvis du rejser med et rejsefirma, vil det ikke være svært for dig at komme til Catalonien, da overførslen er inkluderet i listen over tjenester. Du kan uafhængigt komme til løbet af løbet med forstæder til Montmelo-stationen samt i bil fra Barcelona langs Avinguda Meridiana og videre langs linjerne C-33, C-17 og C-35 indtil turen til Catalunya motorvej. Du kan finde ud af den detaljerede rute på hjemmesiden for den spanske Grand Prix.

Populær af emne.