Resultater Af Det Spanske Fodboldmesterskab 2018-2019

Indholdsfortegnelse:

Resultater Af Det Spanske Fodboldmesterskab 2018-2019
Resultater Af Det Spanske Fodboldmesterskab 2018-2019

Video: Resultater Af Det Spanske Fodboldmesterskab 2018-2019

Video: World Cup 2018 The Film Magic In The Air 2022, December
Anonim

Det spanske fodboldmesterskab, kaldet La Liga, er et af de førende europæiske indenlandske mesterskaber. Millioner af fodboldfans fra hele verden ser konfrontationerne mellem Barcelona, ​​Real Madrid, Atlético, Sevilla og andre klubber. Sæsonen 2018-2019 var ingen undtagelse.

Resultater af det spanske fodboldmesterskab 2018-2019
Resultater af det spanske fodboldmesterskab 2018-2019

Tyve klubber deltager i elitedivisionen i det spanske mesterskab i fodbold. Kampen om mesterskabet i de seneste sæsoner er kommet ned til rivaliseringen mellem to store hold - Real Madrid og Barcelona. Nogle gange kom hovedstaden "Atlético" tæt på giganterne i La Liga, hvilket forværrede rivaliseringen om medaljer af højeste standard. I sæsonen 2018-2019 var der ingen konkurrence om første linje i finalebordet.

Præmiepladser i slutningen af ​​La Liga 2018-2019

Catalanske Barcelona blev mester i Spanien i 2018-2019. Lionel Messis hold vandt deres næste titel med en klar fordel i forhold til andre rivaler. Det sidste år har været et af de værste for Real Madrid. Overførslen af ​​Cristiano Ronaldo til Juventus har svækket Galacticos betydeligt. "Creamy" kunne ikke konkurrere.

Efter 38 runder scorede Barcelona 87 point, scorede 26 sejre, tegnede 9 gange og tabte tre gange til deres rivaler. Målforskellen mellem catalanerne indikerer en betydelig fordel til fordel for Barça. Halvfems mål blev scoret med granater og seksogtredive indkasseret. Den "rødblå" foran deres nærmeste forfølgere i tabellen med elleve point.

Holdet fra Madrid fik sølvet i La Liga. Andenpladsen blev taget af Diego Simeones hold "Atlético", der viste pragmatisk fodbold, hvilket kun fremgår af 55 mål i 38 kampe. "Madrasproducenter" var i stand til at score 76 point. Dette resultat gjorde det muligt for dem at overgå Real Madrid i stillingen, som havde en af ​​deres værste sæsoner i de senere år.

Real Madrid-fodboldspillere kan ikke være tilfredse med La Liga-bronzemedaljerne i sæsonen 2018-2019. Alle ved, at den kongelige klub sætter sig de højeste mål i alle turneringer, men det sidste spilår var en fiasko for de "cremede". Kun 68 point i mesterskabet (19 mindre end Barcelona) tillod ikke Real Madrid at komme tæt på guldmedaljerne. Real er kun tredje.

Fordeling af steder i Eurocups

Fra det spanske mesterskab kvalificerer de første fire hold sig til Champions League. Barcelona, ​​Atlético og Real har sikret sig deres plads i Champions League som medaljer i La Liga. Et andet hold, der fik en billet til den eftertragtede turnering næste år, var Valencia (61 point og den fjerde sidste position).

Getafe havde en succesrig sæson i Spanien. Indtil de sidste runder kæmpede denne klub for at komme ind i Liga-Champion Four, men mistede ikke desto mindre den fjerde linje til Valencia. Den femte position giver dog Getafes spillere ret til at deltage i Europa League 2019-2020, hvilket også er en enestående succes for klubben. Holdet scorede 59 point.

Spanske "Sevilla" er på den sjette linje på bordet og mister femtepladsen til "Getafe" ikke med hensyn til point, men i yderligere indikatorer. Dette resultat sender holdet til kvalifikationsfasen i Europa League.

Tabere af sæsonen

I slutningen af ​​sæsonen forlader tre klubber, der tog de sidste pladser, straks La Liga. Disse hold i sæsonen 2018-219 var: Girona (37 point og 18. plads), Huesca (33 point scoret og 19 position) og Rayo Valecano (underdogs med kun 32 point).

Turneringens topscorer

Lionel Messi blev topscorer i La Liga-sæsonen 2018-2019 med 36 scorede mål. Hans holdkammerat Luis Suarez var i stand til at dele anden linje med Real Madrid-angriber Karim Benzema. På grund af angriberne scorede 21 mål. De fem ledere med hensyn til scorede mål inkluderer spillerne fra Celta de Vigo og Girona.Iago Aspas (Celta) scorede 20 mål, mens Gironas Christian Stuani scorede 19 mål.

Populær af emne.