Sådan Booker Du Et Hotel I Sochi Til OL I

Indholdsfortegnelse:

Sådan Booker Du Et Hotel I Sochi Til OL I
Sådan Booker Du Et Hotel I Sochi Til OL I

Video: Sådan Booker Du Et Hotel I Sochi Til OL I

Video: Sådan booker du hotel til Landsmødet 2022, November
Anonim

Vinter-OL 2014 i Sochi lover at være en uforglemmelig begivenhed for hele verden, så mange mennesker fra forskellige lande drømmer om at se det personligt. For at være blandt de heldige skal du reservere et hotel i nærheden af ​​Sochi på forhånd eller give dig anden indkvartering under OL.

Sådan booker du et hotel i Sochi til OL i 2014
Sådan booker du et hotel i Sochi til OL i 2014

Funktioner ved valg af hotel

Først og fremmest skal du bestemme de parametre, som du vælger et hotel for at undgå forskellige ubehagelige overraskelser. Se hvor langt hotellet er fra konkurrencesteder, transportstop, underholdnings- og indkøbscentre, jernbaner osv. Find ud af tilstanden på møblerne og VVS i værelserne, hvilken form for udsigt du kan se fra vinduerne, om måltider er inkluderet i prisen, om der er børnepasning og tilrettelæggelse af forskellige underholdningsbegivenheder.

Den russiske regering har begrænset priserne for leje af hotelværelser under OL. Prisen på et værelse vil blive påvirket af hotellets kategori såvel som værelsernes bekvemmelighed. Omkostningerne ved luksuriøse værelser på femstjernede hoteller vil udgøre 13.896 rubler om dagen, boliger i andre kategorier koster op til 10.569 rubler. Luksusværelser på et firestjernet hotel koster 13.148 rubler.

Billigere værelser kan findes på hoteller med tre stjerner eller derunder såvel som i minihoteller. Standardværelser koster 4.339 rubler. Hvis lave priser bliver det afgørende øjeblik for dig, når du vælger et hotel, skal du huske, at billige private hoteller vil tilbyde dig et minimum af tjenester, så tænk på forhånd om at organisere mad og rekreation. De fleste af hotellerne har allerede deres egne hjemmesider, hvor du kan studere kataloger over priser og værelser samt booke et hotelværelse ved at efterlade en anmodning eller kontakte callcenteroperatøren.

Berømte hoteller i byen

Dem, der ikke er begrænset i midler, skal være opmærksomme på sådanne 4 og 5-stjernede hoteller som Adelphia Resort Hotel, Villa Anna, Sochi-Magnolia, Radisson SAS Lazurnaya, Marines Park Hotel osv. Osv. Alle har deres egne hjemmesider, der beskriver udbuddet af tjenester og evnen til at reservere et værelse på forhånd. De er i stand til at tilfredsstille ønsker fra selv kræsne gæster.

Blandt de billigere kategorier kan du være opmærksom på hoteller som "Breeze", "Nairi", "Burnt by the Sun", "Moscow", "Katyusha" og andre. Her får gæsterne også et forholdsvis højt niveau af komfort, mad, fritidsaktiviteter og tøjpleje.

Populær af emne.