Hvordan Man Lærer At Drible

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Lærer At Drible
Hvordan Man Lærer At Drible

Video: Hvordan Man Lærer At Drible

Video: LÆR AT JONGLERE ORDENTLIGT MED EN FODBOLD! 2022, December
Anonim

Dribling i fodbold refererer til besiddelse og bevægelse af bolden over banen. Brugen af ​​dribling bliver en ægte kunst, når live modstandere vises foran spilleren. Vil du lære dette? Lyt til, hvad fagfolk rådgiver.

Hvordan man lærer at drible
Hvordan man lærer at drible

Instruktioner

Trin 1

Køb specielle træningskegler i en sportsbutik (de sælges der for omkring 60 rubler). Placer dem i samme afstand fra hinanden, tag 3 meter i et mellemrum.

Trin 2

Cirkel de eksponerede kegler ved hjælp af bevægelsesslalom ("slange"). Når du når den sidste kegle, skal du gå rundt om den og fortsætte med at bevæge dig også mod den første. For at komplicere opgaven skal du placere keglerne i en mindre afstand fra hinanden eller bruge skiftevis forskellige mellemrum mellem keglerne.

Trin 3

Se teknikken med din dribling, sørg for at bolden ikke hopper for langt fra dig. Hold det under kontrol til enhver tid og slå ikke keglerne med hverken bolden eller dine fødder. Brug vildledende finter, foregiv at hver kegle er en levende person, forsvareren af ​​det modsatte hold. Udfør finter med både ydersiden og indersiden af ​​foden samt vristen på tå og sål.

Trin 4

Forøg din hastighed mellem keglerne over tid. Prøv at slappe af med dine ben - på denne måde vil du kunne kontrollere bolden meget lettere.

Trin 5

I det åbne rum dribler du bolden, tager fart og opretholder et hurtigt tempo i løbet. Driber bolden i høj hastighed, så den ikke hopper mere end to meter væk fra dig. Foretag hyppige berøringer af bolden, bevæg den fremad.

Trin 6

Skift nu din retning. Hele marken står til din rådighed - giv dig selv frihed. Gør skarpt sidelæns, og øv dig i at stoppe og dreje med bolden. For at dreje skal du gøre følgende: Når du dribler, når du når bolden for at lirke den med din fod, skal du springe let over bolden og stoppe den i farten med din blyfod. Efter landing skal du stoppe brat og dreje rundt. Gå nu i den modsatte retning og gør det samme.

Trin 7

Øv også med mennesker. Øv med din ven, hvem af jer, der kan holde bolden under kontrol længere.

Populær af emne.