Er Cindy Crawfords Træning Så God?

Er Cindy Crawfords Træning Så God?
Er Cindy Crawfords Træning Så God?

Video: Er Cindy Crawfords Træning Så God?

Video: Er Cindy Crawfords Træning Så God?
Video: Cindy Crawford Shape Your Body Workout 1992 2024, Kan
Anonim

Træning med Cindy Crawford kan betragtes som en af de mest populære. Cindy er en verdensberømt model, der næsten 50 år gammel har en slank og atletisk krop. Hendes vigtigste træningsprogrammer "The Secret of the Perfect Figure", "How to Achie Perfection" og "Cindy Crawford: A New Dimension" blev solgt for 15 år siden, men er stadig i stor efterspørgsel blandt dem, der ønsker at tabe sig og få en slank figur.

Er Cindy Crawfords træning så god?
Er Cindy Crawfords træning så god?

Med hensyn til træningen "Hemmeligheden bag en ideel figur" er disse to fyrre minutters træning og et femten minutters mini-kompleks. Håndvægte er nødvendige for at styrke arme og ryg, benene fungerer uden vægte. I disse træningsprogrammer arbejder Cindy med 2 kg håndvægte; begyndere anbefales at tage 1 kg håndvægte.

Denne træning for Cindy kan tilskrives den styrke-aerobic, som fitnessklubber elsker at undervise. Men Cindys opvarmning er ejendommelig og mere som at strække. Der er ingen grund til at hæve din puls under opvarmning. Da øvelserne på benene udføres uden vægte, føler du ikke svær træthed og tyngde, og pulsen er langt under fedtforbrændingszonen. For dem der ikke ved, begynder fedt at blive aktivt brændt med aktiv puls, dette er fra 60 til 90 procent af det maksimale. I denne træning gør Cindy mange bensvingninger, men deres mål er ikke at fremskynde hjerterytmen, da der er for få gentagelser til dette. Snarere foreslår Cindy at udarbejde den statiske del af hofterne og balderne, men faktisk arbejder musklerne her middelmådigt, bortset fra at quadriceps i låret.

Ud fra dette kan vi konkludere, at "benene" i denne træning er for begyndere. Øvelser til arme og ryg er ret standard - push-ups, håndvægtpresser, bøjet over rækker. For dem, der fortsætter med aktiv træning og har fysisk træning, bør vægten øges.

For pressen foreslår Cindy de sædvanlige crunches, men under træning savner hun et meget vigtigt punkt: en flad mave er vanskelig at opnå, hvis du laver øvelser med en bulende mave. Når pumpen pumpes op, skal underlivet altid trækkes ind. Cindy nævner ikke dette.

Hvad er konklusionen af alt dette? Hemmeligheden bag den perfekte figur træning er kun god for begyndere, det giver dig mulighed for at styrke musklerne og forberede dem til arbejde. For dem der fortsætter med at træne, skal du øge vægten og føje vægten til benene under gyngene. Det er godt at skifte denne træning med en halv times løbetur.

"New Dimension" er en anden Cindy-træning, der specifikt er rettet mod at genoprette kroppen efter fødslen. Her tilføjes de sædvanlige styrkeøvelser, øvelser til forbrænding af fedt, cardiobelastninger i form af spring.

Det er på grund af disse interval cardio belastninger, at pulsen er i fedtforbrændingszonen. Faktisk er denne træning velegnet til at tabe sig. Men igen det samme problem med benene, øvelserne er for lette for de avancerede. Det er bedre at skifte denne træning med den "ideelle figur" eller gøre det tre gange om ugen. Det er bedre at tilføje kørsel to uger efter starten for ikke at straks overarbejde.

"Sådan opnås ekspertise" er et andet program rettet mod opsving efter fødslen. Her tilbyder Cindy tre komplekser. Selve programmet er ganske kort, og til træning, der ikke er relateret til gendannelsen af figuren, kan vi kun anbefale hele komplekset på én gang, separat vil der være ringe mening. Selvom denne træning placerer sig som en blanding af cardio og styrke, er cardio-intervallerne ret korte, det er usandsynligt, at pulsen falder ind i fedtforbrændingszonen.

Som et resultat kan vi sige, at alle Cindys videoer blev optaget meget professionelt, æstetisk smukt og fristende. Når man ser på hendes træning, er der en god motivation for at dyrke sport. Alle øvelser forklares på let og tilgængeligt sprog. For begyndere er Cindys træning meget god, men for dem, der er i sport eller i det mindste fitness mere end en dag, er det bedst at kombinere Cindys træning med mere intens aerobic og tage tungere håndvægte. Derefter forsvinder fedtet hurtigere, og kroppen bliver mere fremtrædende.

Anbefalede: