Sådan Slipper Du Af En Slap Mave Efter Fødslen

Indholdsfortegnelse:

Sådan Slipper Du Af En Slap Mave Efter Fødslen
Sådan Slipper Du Af En Slap Mave Efter Fødslen

Video: Sådan Slipper Du Af En Slap Mave Efter Fødslen

Video: Cyberpunk 2077 ps5. Тестим патч 1.31. Прохождение. #21 2022, November
Anonim

Efter graviditet kan du bemærke store ændringer i mange ting, især i huden. Måske var hun den, der led mest. Kraftig vægtøgning under graviditet får huden på underlivet, taljen og overarmene til at synke. Det vil tage meget tid og tålmodighed at slippe af med disse mangler. Det hele afhænger af faktorer som gener, hudstruktur og mængden af ​​vægt, der er opnået under graviditeten.

hvordan man kan slippe af med en slap mave
hvordan man kan slippe af med en slap mave

Instruktioner

Trin 1

Gå ned i vægt langsomt

At tabe sig er det bedste, du kan gøre for din hud. Men det skal kaste langsomt for at give huden mere tid til at genvinde sin elasticitet. Derudover vil hurtigt vægttab påvirke musklerne negativt, og dette vil føre til endnu mere hængende hud. Du bør ikke tabe mere end 0,5-1 kg om ugen.

Billede
Billede

Trin 2

Regelmæssig motion

Selvom kroppen stadig er svækket efter fødslen, kan du begynde at lave enkle øvelser som at slentre rundt i dit område eller nogle enkle yoga- og squat-udgør.

Når din læge giver grønt lys til dit helbred, kan du fokusere på styrketræning. Vælg øvelser, der retter sig direkte mod dine mavemuskler. Hvis du ikke kan gå i gymnastiksalen, så prøv at finde tid til løb eller cykling, svømning eller dans.

Billede
Billede

Trin 3

Selvmassage

Massér din hud med nærende olie dagligt for at forbedre blodcirkulationen. God cirkulation bidrager til hudens fasthed. For de bedste resultater skal du massere inden du bader.

Påfør varm olivenolie eller kokosolie direkte på din hud. Du kan også blande et par dråber pebermynte eller lavendelolie i to spiseskefulde mandelolie og bruge denne blanding til at massere din hud. Mandelolie bruges til at reducere strækmærker. Brug et af disse midler 1 til 2 gange om dagen i flere uger.

Billede
Billede

Trin 4

Aloe vera

Æblesyre, der findes i aloe vera, hjælper med at forbedre hudens elasticitet. Plus, aloe vera er fantastisk til hydrering af det.

Uddrag gelen fra aloe vera-bladene og

påfør den på den berørte hud. Lad det stå i 15-20 minutter. Vask den derefter af med varmt vand. Udfør denne procedure en gang om dagen.

Billede
Billede

Trin 5

Amning

Modermælk er en sund ernæringskilde for din baby. Samtidig hjælper amning med at forbrænde overskydende kalorier og hjælper dig dermed med at tabe overskydende vægt.

Billede
Billede

Trin 6

Exfolier en gang om ugen

Peeling stimulerer produktionen af ​​kollagen og forbedrer hudens elasticitet. Det øger også blodcirkulationen og fremmer regenerering af nye sunde hudceller.

Billede
Billede

Trin 7

Spis mere protein

For at stramme din hud skal du fokusere på at styrke dine muskler. At spise en sund kost hjælper dig med at opbygge muskler. Mængden af ​​protein, du skal spise, afhænger af mange faktorer, såsom hvor meget du træner, såvel som din højde og vægt. Du har muligvis også brug for mere protein, hvis du ammer. Spørg din læge om, hvor meget protein du skal indtage. Gode ​​proteinkilder inkluderer bælgfrugter, kål, æg, fisk, kylling og tofu.

Billede
Billede

Trin 8

Spis en sund kost

Hvis din hud regelmæssigt modtager de næringsstoffer, den har brug for for at bevare sin elasticitet, begynder du at bemærke, at løs hud forsvinder. Spis mad rig på antioxidanter, vitamin E og A og omega-3 fedtsyrer, som hjælper med hurtigt at gendanne huden og opretholde dens elasticitet.

Billede
Billede

Trin 9

Drik mere vand

Vand som en kropseliksir hjælper med at fugte huden og gør den fastere.

Plus hjælper vand kroppen med at forbrænde kalorier. Drik citronvand, og spis frugt og grøntsager, der indeholder meget vand.

Billede
Billede

Populær af emne.