Sådan Træner Du Forkølet

Indholdsfortegnelse:

Sådan Træner Du Forkølet
Sådan Træner Du Forkølet

Video: Sådan Træner Du Forkølet

Video: Sådan Træner Du Forkølet
Video: DERFOR BLIVER DU FORKØLET! 2024, Kan
Anonim

De fleste mennesker, der elsker en aktiv livsstil, er interesserede i spørgsmålet om, hvorvidt det er muligt at dyrke sport under forkølelse. Selv læger fra hele verden skændes om dette. Når alt kommer til alt, når en person er syg eller svækket af kampen med en sygdom, er spørgsmålet om hensigtsmæssigheden af fysisk aktivitet.

Sådan træner du forkølet
Sådan træner du forkølet

Instruktioner

Trin 1

I følge læger er fysisk aktivitet under sygdom strengt forbudt for fagfolk. Og hvis vi taler om de såkaldte amatører, der besøger fitnesscentre eller fitnessklubber, er eksperternes meninger forskellige.

Trin 2

Det har længe været antaget, at motion er strengt forbudt under hovedpine, utilpashed eller andre symptomer, der ledsager forkølelse. Da kroppen under en sygdom ikke har brug for yderligere belastninger. I øjeblikket siger eksperter, at sport under en sygdom ikke på nogen måde vil påvirke genopretningen, det vil sige, det vil ikke fremskynde det, men det vil heller ikke bremse det. Men alligevel er alle læger enige om, at fysisk aktivitet er kontraindiceret under en høj temperatur. Træning under forkølelse skal foregå i en lys tilstand, det vil sige, hvis træningen tog en og en halv time før sygdommen, er det under det nødvendigt at begrænse dig til træning fra fyrre minutter til en time.

Trin 3

Hvis din læge siger, at du har influenza, er det bedre at udsætte din træning, indtil du er fuldt genoprettet. Da der under denne sygdom er alvorlige komplikationer i nyrerne, lungerne og hjertet mulige. Og det moralske aspekt ved denne handling er, at du er syg, det vil sige, der er en risiko for at inficere besøgende i gymnastiksalen, da alle sportssteder er offentlige.

Trin 4

Hvis du stadig føler, at du viser tegn på sygdom, men ikke ønsker at udskyde turen til gymnastiksalen, skal du i dette tilfælde huske på, at belastningens intensitet skal reduceres med 40-50 procent. Under en forkølelse skal du også være meget opmærksom på forbruget af rent drikkevand - du skal drikke hvert 10.-15. Minut, dette øger sveden og understøtter din krop. Under sygdom er det nødvendigt at foretrække aerobic - trin aerobic, jogging osv. Du kan prøve yoga eller strække, og det er bedre at efterlade tunge styrkeøvelser til senere - alligevel vil du ikke være i stand til at opnå de indikatorer, du havde før sygdommen.

Trin 5

Efter at have overvejet alle eksperternes meninger om, hvorvidt det er muligt at dyrke sport under forkølelse, er det værd at overveje, hvilken slags fysisk aktivitet der kan styrke immunforsvaret og hjælpe med ikke at blive syg overhovedet. Ifølge læger inkluderer disse aerobic, tai-bo - intens aerob træning med elementer fra orientalsk kampsport, yoga, tai chi - en slags kinesisk gymnastik, stretching - almindelig stretching og vandaerobic - motion i vand. At udøve disse sportsgrene kan du styrke ikke kun dit helbred, men også glemme hvad forkølelse eller influenza er.

Anbefalede: