Sådan Træner Du På Vibrerende Platforme

Indholdsfortegnelse:

Sådan Træner Du På Vibrerende Platforme
Sådan Træner Du På Vibrerende Platforme

Video: Sådan Træner Du På Vibrerende Platforme

Video: Sådan nappede vi EM i fodbold fra skuffede svenskere 2022, December
Anonim

Den vibrerende platform er en passiv træningssimulator. Klasser på det hjælper dig med at finde den ønskede fysiske form. Simulatorens funktionsprincip er baseret på virkningen af ​​vibrationer fra en impulsstrøm på hele kroppen. Øvelser på en vibrerende platform stimulerer muskelvæv, forbedrer stofskiftet og stimulerer blodcirkulationen. Desuden kan vibrationsintensiteten og frekvensen justeres under hensyntagen til en persons individuelle karakteristika.

Sådan træner du på vibrerende platforme
Sådan træner du på vibrerende platforme

Instruktioner

Trin 1

Læs instruktionerne. På trods af at øvelser på vibrationsplatforme i de fleste tilfælde har en positiv effekt på menneskekroppen, har denne simulator en række kontraindikationer. Absolutte kontraindikationer for at træne på simulatoren er: - tumorer; - epilepsi; - hudsygdomme; - graviditet og amning; - trombose; - bypassoperation; - alvorlig diabetes; - nyre og galdesten; - osteoporose; - og en række andre sygdomme Personer, der lider af akut brok, hjerte-kar-sygdomme, migræne og forskellige sygdomme i nethinden, bør konsultere deres læge, inden de begynder undervisningen. Tilstedeværelsen af ​​en eller flere kontraindikationer betyder dog ikke et fuldstændigt forbud mod brug af simulatoren. Din læge kan tillade dig at udføre specifikke øvelser eller massageprogrammer.

Trin 2

For at opnå det ønskede resultat anbefales det at udføre tre træningstimer på en halv time om ugen. For at give din krop mulighed for at tilpasse sig stress anbefales det dog at øge intensiteten gradvist.

Trin 3

Du bør ikke starte og afslutte undervisningen for brat. Før hver træning skal du varme op i 10 minutter.

Trin 4

Der er flere grundlæggende øvelser, som du kan bruge til at træne forskellige muskelgrupper. Placer den ene fod på platformen og lad den anden stå på gulvet. Placer dine hænder på dit bælte. Denne øvelse træner musklerne i underlivet, hofterne og taljen.

Trin 5

Stå på platformen og tag fat i håndlisterne med dine hænder. Bøj knæene let. Motion træner kalve, balder og ryg.

Trin 6

Sid på en platform og bring dine knæ bøjet til brystet. Hold håndlisterne med dine hænder. På denne måde trænes musklerne i arme, hofter og skuldre.

Trin 7

Knæl ned ved siden af ​​maskinen, og læg dine hænder på basen. Skuldre, arme og overkrop trænes.

Trin 8

Under træning skal du overvåge din puls. Det er ret simpelt at beregne den maksimalt tilladte frekvens - træk din alder fra 220.

Trin 9

For at undgå at der opstår smerter i musklerne efter træning, bør belastningens intensitet i de sidste 6-12 minutter af træningen reduceres.

Populær af emne.