Sådan Vælges Bleer Til Cyklister

Indholdsfortegnelse:

Sådan Vælges Bleer Til Cyklister
Sådan Vælges Bleer Til Cyklister

Video: Sådan Vælges Bleer Til Cyklister

Video: Sådan Vælges Bleer Til Cyklister
Video: FV15: Sådan blev de 10 tidligere valg udskrevet - FV15 2024, Kan
Anonim

Rytterens komfort og sundhed afhænger af kvaliteten og funktionerne i at skræddersy specialtøj til cyklister. Specielle cykelramper hjælper med at undgå hudafskrabninger på grund af overdreven svedtendens.

Sådan vælges bleer til cyklister
Sådan vælges bleer til cyklister

Instruktioner

Trin 1

Spørgsmålet om at vælge en cyklists outfit skal tages lige så alvorligt som at vælge en cykel.

Graden af kørekomfort, sikkerhed og forebyggelse af typiske rytterskader afhænger af det korrekte valg af sportsbeklædning og tilbehør.

"Cyclist's pampers" er en af de vigtige dele af professionelt udstyr, praktisk talt uerstattelig, hvis du planlægger at bruge lang tid på sadlen på en cykel og rejse lange afstande.

Trin 2

Hvad er en cyklers ble? Dette er en slidstærk nylon- eller ruskindspude med skumfyld, syet i specielle cykelshorts.

Hovedformålet med denne pude er at fjerne overskydende fugt og overskydende varme fra cyklistens krop og forhindre hudskrammer.

Bleen består af flere lag, hvis top og side som regel har en antibakteriel belægning, og den indvendige del er fyldt, hvilket sikrer anatomisk tilpasning af puden til kroppen.

Trin 3

Når du vælger en ble til en cyklist, skal du først og fremmest være opmærksom på afskæringen af cykelshortsen: Når du syr udstyr, tages de anatomiske træk ved strukturen af de mandlige og kvindelige kroppe, deres forskel i proportioner i betragtning.

Der er flere typer cykelpuder i form og tager ikke kun hensyn til anatomien, men også til formen på cykelsadlen og kørestilen.

Tilpasningen af en cyklist-racer og en cyklist, der foretrækker en fri stil, er meget forskellig, henholdsvis når man vælger en ble, skal denne funktion tages i betragtning.

Trin 4

Den mest populære er cykelforstærkerens V-form, fordi Den todelte bageste øger padens fleksibilitet betydeligt og giver mulighed for den nærmeste pasform til rytterens krop.

Den næstmest populære er cyklistbleer med afrundet ryg: et tæt underlag dæmper vibrationer og absorberer stød godt, når man kører på ujævne veje.

Timeglasformede motorcykelbleer er tæt på den menneskelige krops anatomiske form og adskiller sig kun i størrelse i shorts til mænd og kvinder.

Trin 5

Ud over disse detaljer skal du være opmærksom på følgende nuancer, når du vælger tøj med cykelramper:

- bleen skal sys pænt til shortsen uden fremspringende tråde og grove sømme - med en lang tur vil sådanne sømme gnide huden hårdt;

- det materiale, som cyklerne er fremstillet af, kan være enten med antibakteriel imprægnering eller uden det, den første foretrækkes

- brug ikke undertøj, hvis du bruger shorts med cykelforstærkere: undertøj gnider huden og forstyrrer svedfjerning;

- når du vælger en ble til en cykelrytter, er indledende montering ekstremt vigtigt: for stramme shorts forårsager stagnation af blod i benene og hurtigt gnider huden.

Anbefalede: