Topscorer Af FIFA World Cup

Indholdsfortegnelse:

Topscorer Af FIFA World Cup
Topscorer Af FIFA World Cup

Video: Topscorer Af FIFA World Cup

Video: Topscorer Af FIFA World Cup
Video: Top Goalscorers of each World Cup 2002 - 2018 2024, April
Anonim

FIFA-verdensmesterskabet i 2014 i Brasilien præsenterede publikum for mange mål. Denne turnering er blevet en af de mest produktive i verdensmesterskaberne i fodbold. Efter 64 spil på markerne i Brasilien kan der skelnes mellem flere topscorere af mesterskabet.

Topscorer af FIFA World Cup 2014
Topscorer af FIFA World Cup 2014

James (James) Rodriguez

Den unge colombianske Rodriguez vandt den æres individuelle Golden Boot-pris, der blev tildelt topscorer af verdensmesterskabet i fodbold. James har scoret seks mål i fem kampe. Det var han, i fravær af Falcao, der blev sydamerikanernes største slagstyrke ved turneringen. Rodriguez scorede et dobbelt i 1/8 finalekampen med Uruguay. Han er også forfatter til et af de smukkeste mål i hele mesterskabet (han scorede i spillet med Uruguay). Rodriguez scorede et af sine seks mål fra straffesparket.

Thomas Muller

Tysk Müller blev den anden målscorer ved verdensmesterskabet i Brasilien. I syv VM-kampe har Müller scoret fem mål. Det mest produktive for den tyske spiller var det første møde med Portugal, hvor Thomas scorede et hattrick. Müller tog et af sine mål fra straffesparkspletten. Denne spiller blev en af skaberne af det tyske landsholds sejr i verdensmesterskabet i fodbold.

Neymar

For den brasilianske angriber sluttede verdensmesterskabet tidligt. I slutningen af kvartfinalen med Colombia blev spidsen alvorligt skadet og savnede semifinalen og spillet om tredjepladsen. I fem kampe i turneringen var Neymar dog i stand til at score fire gange. Angriberen scorede et af målene fra straffesparket. Neymar bekræftede sin status som den bedste brasilianske angriber i vores tid. Mange siger nu, at hvis han havde spillet i de seneste kampe, ville Brasiliens angrebsspil have set meget skarpere ud. Fodbold tolererer dog ikke den konjunktive stemning.

Robin van persie

Den hollandske angriber Robin van Persie er blevet det vigtigste målscorer for det hollandske landshold. I syv kampe i turneringen scorede han ligesom Neymar fire mål. Den hollandske kaptajn var den rigtige leder af det nederlandske landshold. Han var en af de vigtigste spillere, der hjalp med at vinde bronze ved verdensmesterskabet i Brasilien.

Lionel Messi

Lionel Messi scorede også fire mål i turneringen. Det er bemærkelsesværdigt, at Messi efter verdensmesterskabet i 2010 i Sydafrika ikke havde et eneste mål scoret i turneringer på dette niveau. I Brasilien var argentineren i stand til at score fire gange. Imidlertid blev alle mål scoret af angriberen i gruppespillet kampe. I de afgørende faser oplevede angriberen, der betragtes som en af de bedste i verden, en scorende tørke. Messi scorede en dobbeltkamp mod Nigeria og scorede et mål hver for bosnierne og iranerne.

Anbefalede: