Hvilke Spil I FIFA World Cup Afholdes I Sochi

Hvilke Spil I FIFA World Cup Afholdes I Sochi
Hvilke Spil I FIFA World Cup Afholdes I Sochi

Video: Hvilke Spil I FIFA World Cup Afholdes I Sochi

Video: ЧМ 2018 | Россия vs Хорватия ● 1/4⚽FIFA World Cup Russia 2018 HD 2022, November
Anonim

I 2014 fokuserede sportsverdenen sin opmærksomhed på Sochi-OL. Næsten fire år senere vil fodboldfans fra hele verden strømme til denne udvejsby, fordi det er her, der er planlagt seks kampe til FIFA World Cup 2018.

Hvilke spil i FIFA World Cup 2018 afholdes i Sochi
Hvilke spil i FIFA World Cup 2018 afholdes i Sochi

Fisht-stadionet i Sochi på masterne til FIFA World Cup 2018 vil være i stand til at rumme mere end fyrre tusind tilskuere på sine tribuner. Et fuldt hus i arenaen vil blive leveret allerede ved den første kamp i denne by, fordi favoritterne i gruppe B vil konvergere i en ansigt til ansigt-konfrontation.

En anden favorit af det kommende verdensmesterskab, Belgiens landshold, der har mange stjerner i verdensfodbold, vil også komme til byen Sochi. Den 18. juni, i den første runde i gruppe G, spiller det belgiske landshold deres kamp med debutanten af ​​verdensmesterskabet, Panama-holdet. Ifølge prognoserne fra fodboldeksperter er der stor sandsynlighed for mange scorede mål i denne kamp.

Den 23. juni spiller den regerende verdensmester i Sochi. Det tyske landshold i deres anden kamp i turneringen spiller mod det svenske hold, som formåede at blokere ruten til verdensmesterskabet for italienerne i slutspillet.

Den sidste kamp i gruppespillet i Sochi bliver konfrontationen mellem australierne og peruanerne. Kamp i tredje runde af kvartet C er planlagt til 26. juni. Det temperamentsfulde følge på Fisht-stadionets tribuner er garanteret, fordi hele verden ved, hvordan de sydamerikanske fans støtter deres landshold.

Tidsplanen for verdensmesterskabet i 2018 i Sochi i gruppespillet er som følger:

Billede
Billede

Russiske fans håber, at det indfødte landshold spiller deres 1/8 sidste kamp i Sochi. Dette kan ske, hvis Cherchesovs afdelinger indtager førstepladsen i deres gruppe. Derefter, den 30. juni, på Fisht stadion, spiller russerne med det andet hold fra gruppe B. stadion. Under alle omstændigheder er det i denne udvejsby, at den anden kamp i 1/8 finalen finder sted.

Den sidste kvartfinal bliver det sidste spil i Sochi. Den 7. juli bestemmes den sidste deltager i semifinalen for verdensmesterskabet i 2018 på Fisht arenaen.

Populær af emne.