Sådan Kommer Du Til OL I London

Indholdsfortegnelse:

Sådan Kommer Du Til OL I London
Sådan Kommer Du Til OL I London

Video: Sådan Kommer Du Til OL I London

Video: BTS Jimin REACTS To Oli London! 2022, November
Anonim

Sommer-OL i London er en af ​​de største sportsbegivenheder i 2012. Forberedelserne til denne begivenhed har foregået i lang tid. Jo tættere konkurrencen er, desto flere mennesker ønsker at komme til tribunen som observatører og fans.

Sådan kommer du til OL i London
Sådan kommer du til OL i London

Instruktioner

Trin 1

Du kan følge den mindste modstands vej og arrangere en fuldgyldig tur til dig selv, hvis pris inkluderer et besøg til OL. I dag er der en række virksomheder, der tilbyder denne service. Du betaler for en regelmæssig turistbillet - flyvning, overførsel fra lufthavnen til hotellet, hotel, måltider, normalt er omkostningerne ved at deltage i de olympiske konkurrencer allerede inkluderet i den. Naturligvis vil omkostningerne ved en sådan rejse være meget dyrere end en simpel turistkupon. Men der er ikke behov for at gå over, hvor og hvordan man køber billetter til konkurrencen.

Trin 2

Prøv at købe billetter via den officielle hjemmeside LOCOG (London Organizing Committee of the Olympic Games). Det skal dog tages i betragtning, at perioden for køb af inputdokumenter er begrænset. Og det er meget muligt, at de fleste billetter allerede er udsolgt. Men der er altid en chance for, at der vil være mindst endnu en billet. På webstedet skal du vælge de interessante sektioner, udfylde de foreslåede felter, angive alle oplysninger om personlige data og betalingsmetode. Bekræft købet, og billetterne er dine. De sendes til dig på den e-mail-adresse, der er angivet i ordren. Det eneste, der er tilbage, er at tage sig af resten af ​​nuancerne på din rejse - billetter til London, hotelreservationer osv.

Trin 3

Alternativt kan du gå til London og prøve at gå til de olympiske spillesteder lige der. Dette er i tilfælde af, at du undlod at købe billetter i dit land. Normalt sælges inputdokumenterne af forhandlere direkte på stedet. Det er sandt, at billetprisen vil være meget højere - i disse tilfælde fordobles deres pris.

Trin 4

Du kan endda komme til OL i London i 2012 til minimale omkostninger. For at gøre dette skal du prøve at komme ind i delegationernes sammensætning. Et stort antal af dem sendes til konkurrencen - de er repræsentanter for sportsklubber, sportsfolk støtter klubber og repræsentanter for arrangørerne af arrangementet. Vælg den mulighed, der passer dig bedst, find venner i de virksomheder, du har brug for, og prøv at være en del af den delegation, som dette firma sender til de olympiske lege i London.

Trin 5

Du vil være i stand til at besøge de olympiske spillesteder i løbet af konkurrencedagene, og hvis du er frivillig til OL. Sådanne menneskers rolle er at hjælpe arrangørerne og gratis. Frivillige bør deltage i mødegæster, imødekomme dem, gennemføre studieture for konkurrencens gæster. Frivillige bør også sørge for al mulig deltagelse i forberedelsen af ​​faciliteter til start af konkurrencen. For denne hjælp får frivillige muligheden for at deltage gratis i OL.

Populær af emne.