Sådan Smøres Et Løbebånd

Indholdsfortegnelse:

Sådan Smøres Et Løbebånd
Sådan Smøres Et Løbebånd

Video: Sådan Smøres Et Løbebånd

Video: Sådan Smøres Et Løbebånd
Video: Treadmill Maintenance - How To Lubricate A Treadmill Belt 2023, December
Anonim

Oprindeligt er det indvendige af løbebåndet allerede overtrukket med smøremiddel, men over tid skal det fornyes, ellers begynder motoren at blive dårligere. Procedurens hyppighed afhænger af intensiteten af brugen af enheden: hvis en person kører med lav hastighed - en gang om året, flere brugere eller høj hastighed - en gang hver sjette måned, og med intensiv brug af hele familien - en gang hver anden måneder. Selve processen er ikke kompliceret, men det kræver nøjagtighed.

Løbebånd i lejligheden
Løbebånd i lejligheden

Er det nødvendigt

  • 1) Silikone fedt
  • 2) Justeringstast (leveres med sporet).

Instruktioner

Trin 1

Sørg for at slukke for løbebåndet og tage stikket ud af stikkontakten inden nogen manipulation. Manglende overholdelse af sikkerhedsforanstaltningerne kan resultere i elektrisk skade eller fingerskader.

Trin 2

Hvis designet tillader det, løsnes spændingen på gangbæltet. Nogle modeller har ikke en sådan funktion, men rolig: evnen til at smøre den leveres under alle omstændigheder af udviklerne, da dette er et af simulatorens hovedpunkter.

Trin 3

Løft bladet forsigtigt fra kanten, og skub en sprøjteflaske (hvis sprøjtesmøremiddel) eller en flasketud er nedenunder. Vær ikke bange for at strække eller rive belægningen - den er meget holdbar og designet til mange års intens brug. Hæld den mængde smøremiddel, der er angivet i instruktionerne (instruktionerne skal vedlægges pakken, ellers er produktet tydeligt af dårlig kvalitet). Gentag derefter operationen fra den anden ende. I alt skal du påføre seks eller otte portioner fedt (afhængigt af strukturens størrelse) i forskellige dele af sporet. Modstå fristelsen til at hælde meget, men kun to steder. Dette er bestemt lettere, men i dette tilfælde fordeler silikoneolien sig ikke godt.

Trin 4

Nu skal du omhyggeligt stramme gangbæltet (hvis du løsnede det) og sørge for, at det løber nøjagtigt i midten. Hvis den bevæger sig væk, skal du centrere den med en justeringstast: der er specielle huller på bagsiden til højre og venstre for lærredet, en justeringstast indsættes i dem og drejer i den ønskede retning. Dette er let at gøre, da selve processen er intuitiv: flyt til venstre - træk til højre og omvendt.

Trin 5

Du kan ikke bruge sporet med det samme, da det ikke er alt. Du skal straks tænde for banen og køre den ved lav hastighed (1-2 km / t) i mindst fem minutter, så smøremidlet fordeles jævnt. Derefter tilrådes det at slukke for det og ikke bruge det i mindst flere timer, før det er helt absorberet.

Trin 6

Når du træner første gang efter smøring, skal du lytte omhyggeligt til lyden af motoren og selen for at se, hvor godt proceduren gik. Hvis du ikke er tilfreds med resultatet, skal du sørge for at få et smøremiddel af god kvalitet og gentage processen.

Anbefalede: