Sådan Navngives Et Parkour-team

Indholdsfortegnelse:

Sådan Navngives Et Parkour-team
Sådan Navngives Et Parkour-team

Video: Sådan Navngives Et Parkour-team

Video: Sådan Navngives Et Parkour-team
Video: PARKOUR 2020 vs HAPPY DEATH DAY! 2023, Marts
Anonim

For dem, der ønsker at føle sig fri, er intet umuligt, selvom metropolens grå vægge er lukket. Parkour-bevægelsen, der er blevet udbredt i de senere år, får flere og flere tilhængere. Og nu stod sporerne uventet over for endnu en hindring: valget af et lyst og mindeværdigt navn til holdet.

Sådan navngives et parkour-team
Sådan navngives et parkour-team

Instruktioner

Trin 1

Så længe du bare øver, giver det ikke meget mening at kalde dit parkour-team noget. Når alt kommer til alt, sker det så, at ting ikke går ud over et højt navn. Men hvis du er sikker på, at dit team virkelig har en fremtid, kan du sikkert vælge et navn.

Trin 2

Find et klangfuldt navn til dit hold på engelsk. For at gøre dette skal du vælge flere lydige navne (ikke nødvendigvis med ordene gade, sporvogn eller by). Men før det skal du først og fremmest kontrollere, om der er andre hold med et lignende navn (ikke kun i din by, men også i verden). Hvis du udvikler dig videre, bliver du nødt til at deltage i konkurrencer for at nå et godt niveau. Og i konkurrencer skal alle holdnavne være originale.

Trin 3

Vælg ord og sætninger, der angiver bevægelse eller med en lys følelsesmæssig og udtryksfuld farve. For eksempel: "Reckless Citizens", "Celestial Lumpen" eller "Running Through".

Trin 4

Du kan navngive holdet på fransk under hensyntagen til den franske oprindelse af selve udtrykket - "parkour" ("forhindringsbane").

Trin 5

Navngiv dit team efter dine andre hobbyer: musik, litteratur, biograf. For eksempel kan Generation P ("P" her betyde "parkour"), "Air Transformers", Trance-stil osv.

Trin 6

At du er et hold af ligesindede betyder ikke, at ordet team skal være til stede i navnet på din gruppe. Prøv at finde synonymer til dette ord. Hvis du endnu ikke behersker engelsk, kan du bruge ordene "union", "union", "block".

Trin 7

Den enkleste løsning er at vælge et hvilket som helst ord, du forbinder med parkour, og tilføje den numeriske værdi af din region til det. For eksempel "Overvinning-63" eller "Flight-01".

Trin 8

Sørg for at bringe spørgsmålet om holdnavnet til afstemning eller diskussion. Lyt til hinandens ønsker for ikke bare at blive kaldt, men at være et rigtigt hold.

Populær af emne.