Hvordan Man Laver Parkour

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Laver Parkour
Hvordan Man Laver Parkour

Video: Hvordan Man Laver Parkour

Video: Hvordan Man Laver Parkour
Video: Hvordan man laver - Cat Crawl 2024, April
Anonim

Efter udseendet af film som "Yamakashi" og "District 13" begyndte en ny ekstremsport med det mærkelige navn "parkour" at udvikle sig i vores land. Parkour er ikke kun ekstrem gadeakrobatik, men overvinder forhindringer. Først og fremmest er parkour en praktisk disciplin, og den praktiseres på gaden, ikke i gymnastiksalen.

Parkour er ikke kun ekstrem gadeakrobatik, men overvinder forhindringer
Parkour er ikke kun ekstrem gadeakrobatik, men overvinder forhindringer

Instruktioner

Trin 1

Det er bedst at begynde at lære parkour ikke ved at lave tricks, især på gaden, men ved at læse og studere filosofien om parkour. Da denne sport er noget beslægtet med orientalsk kampsport, har den også sin egen filosofi, som skal accepteres og forstås, som ikke gives til alle.

Parkour-grundlægger David Belle mener, at sporvogne (som folk der udøver parkour kaldes) skal lære at opfatte "hele verden som et træningsområde" uden at skabe forhindringer og grænser for sig selv. Med andre ord skal du lære at omdanne alle forhindringer til forhindringer og lære at mentalt finde måder at overvinde dem på.

Det første og vigtigste aspekt af denne filosofi er evnen til at overvinde din frygt. Desværre kan dette kun læres ved at øve på gaden, da der ikke er nogen specielle måtter. Det er vigtigt at huske, at frygt er meget lettere at håndtere ved at udføre grundlæggende tricks snarere end komplekse elementer.

Trin 2

Det næste trin i parkour træning er at lære tricks. Normalt begynder denne fase med at se forskellige videoer, der er lagt ud på Internettet, og studere beskrivelser af tricks, som nu også findes i stort antal på netværket. Efter at have studeret hele den teoretiske del kan du prøve at gentage tricket. I de tidlige stadier af parkour-træning er det bedre at lære at lave tricks i gymnastiksalen, da der er færre muligheder for kompleks skade. Til forhindringen kan du bruge en gymnastisk ged. Og først efter at trickene i hallen er blevet perfektioneret, kan du gå udenfor.

Først og fremmest skal du lære at springe korrekt og fra et sted og fra et løb. Der er ikke noget sjovt ved dette, spring i parkour har deres egen teknik til udførelse.

I et løbsspring tager de fleste uerfarne sporvogne et par store trin lige før de hopper. Dette er den mest almindelige fejl. For at gøre dette trick korrekt skal du tage små trin, før du hopper.

Når du hopper fra et sted, skal du vænne din krop til at arbejde symmetrisk.

Derefter kan du gå videre til at hoppe med støtte på dine hænder. Og korriger landinger.

Trin 3

Det er vigtigt for sporeren, at man ikke glemmer korrekt ernæring. Parkour, selvom det er en ekstrem sport, er stadig en sport, der også kræver meget energi. Især en person, der er involveret i parkour, har brug for 110-115 gram proteiner, 450-500 gram kulhydrater, 20-30 gram fedt om dagen samt vitaminerne B6, B12, E og C, mineraler Calcium, Magnesium, Jern. Alle disse gavnlige stoffer kan findes i almindelige fødevarer, som en person indtager dagligt, det er vigtigt at overvåge de korrekte proportioner og ikke lade sig rive med. Derudover er det nødvendigt at tage et multivitamin for at få hele kroppen til at fungere bedst. Og under ingen omstændigheder skal du drikke kulsyreholdige drikkevarer, da de svækker knoglevæv og også forhindrer eliminering af mælkesyre fra muskelvæv.

Anbefalede: