Sådan Lærer Du Parkour

Indholdsfortegnelse:

Sådan Lærer Du Parkour
Sådan Lærer Du Parkour

Video: Sådan Lærer Du Parkour

Video: Sådan Lærer Du Parkour
Video: JEG LÆRER PARKOUR TALENT UDSPRING! 2024, April
Anonim

Parkour er et system af færdigheder, der giver dig mulighed for at kontrollere kroppen, hvilket kan være nyttigt for en person til enhver tid. Hovedideen bag parkour er, at der ikke er nogen fysiske grænser, der kun er hindringer, der skal overvindes. Parkour indebærer ikke brugen af enheder og midler, det giver dig mulighed for at udvikle adfærdsmæssige færdigheder i visse livssituationer. Normalt bruges tag, træer, parapeter, vægge og gelændere til undervisning i parkour. Det er meget vigtigt her at udvikle en hurtig reaktion og lære at straks vurdere den aktuelle situation og dine evner. Før du mestrer denne form for bysport, skal du lære dig selv at kende, skabe harmoni mellem ånd og krop, vurdere dine evner og begynde at bekæmpe din frygt og mangler. For at udvikle dine bevægelsesevner skal du prøve atletik, akrobatik, klatring eller gymnastik.

Sådan lærer du parkour
Sådan lærer du parkour

Instruktioner

Trin 1

Overvinde din indre frygt og start med fysisk kondition ved at vælge det rigtige parkourudstyr. Sneakeren må ikke klemme eller dingle. Se efter kvalitetsfodtøj med monolitiske gummisåler og ikke-sammensatte slidbaner. Vær opmærksom på det mest behagelige og løse tøj, der ikke hindrer dine bevægelser.

Trin 2

Når du føler, at din krop er trænet nok til parkour, så prøv enkle standardøvelser. Efter at have mestret dem, gå videre til mere komplekse elementer. Gradvist vil du være klar til de sværeste pirouetter. Hovedreglen: gør ikke det element, du så kun en gang. Først skal du omhyggeligt studere teknikken til implementeringen, og derefter begynde at mestre den.

Trin 3

Start aldrig parkour uden opvarmning eller prøv at improvisere på ukendte steder. Undersøg dine træningssteder nøje først. Overvej styrken og kvaliteten af forhindringer, springafstand, landingssted og det generelle miljø. Prøv med det samme at bestemme risikoniveauet, og hvor svært det vil være for dig at udføre elementer et bestemt sted.

Trin 4

Start træning på jorden, start ikke straks fra en høj højde uden tilstrækkelig forberedelse. Så du risikerer at beskadige ledbånd, led og endda rygsøjlen. Under træning, prøv ikke at overbelaste din krop - træthed fører til skade. Hvis du er bange for at gøre noget element, så er du ikke klar til det endnu. Først efter at have overvundet frygt, skal du begynde at mestre øvelsens teknik.

Trin 5

Træn og finpudse dit niveau ved at mestre lignende elementer, der giver dig tvivl, på mere sikre steder og i mere forenklede variationer. Sørg for at overveje vejrforholdene under træning. Ugunstige faktorer for parkour er: snavs, varme og fugt. Under udøvelsen af parkour udsættes kroppen for en hel del fysisk aktivitet, så korrekt ernæring er meget vigtig. Hvis den ikke er afbalanceret nok, udsættes kroppen for meget stress, hvilket negativt påvirker træningens effektivitet. Hvis du har helbredsproblemer som erhvervede eller medfødte skader, der begrænser ledmobilitet, hjertesygdomme, diabetes, rygproblemer osv., Skal du kontakte din læge, inden du begynder at lære parkour.

Anbefalede: