Sådan Vælger Du En Pulsmåler

Indholdsfortegnelse:

Sådan Vælger Du En Pulsmåler
Sådan Vælger Du En Pulsmåler

Video: Sådan Vælger Du En Pulsmåler

Video: Sådan Vælger Du En Pulsmåler
Video: Как подобрать часы для каждого знака зодиака 2023, Oktober
Anonim

Hvis du er seriøs omkring visse sportsgrene og ønsker at gøre det med maksimale sundhedsmæssige fordele, kan du ikke undvære en kvalitetspulsmåler. Denne kompakte enhed kan via specielle sensorer bestemme pulsen, dvs. pulsen. Således kan enhver træning gøres så effektiv som muligt: kroppen vil ikke arbejde for slid, men pulsmåleren tillader heller ikke at slappe af. Det er meget vigtigt at vælge den rigtige enhed.

Sådan vælger du en pulsmåler
Sådan vælger du en pulsmåler

Instruktioner

Trin 1

Beslut om typen af denne enhed. Nu på markedet er der et ret stort antal pulsmålere. Hvis vi taler om deres design, så skiller her sig pulsmålere ud i form af armbåndsur og pulsmåler indbygget i en speciel mini-computer. Den første mulighed er meget praktisk for enhver aktivitet. Det andet bruges i processen med forskellige træningsprogrammer, men du skal også finde et sted til det (for eksempel i lommen).

Trin 2

Den anden forskel er sensorens design. Den urformede pulsmåler er udstyret med en indbygget sensor. Dette er praktisk, men sådanne sensorer er ikke særlig nøjagtige. Den mest nøjagtige sensor er brystsensoren. Det er let at fastgøre på kroppen med en speciel rem, og den holder perfekt under sport. Der er også finger- og øreflip-sensorer. Imidlertid er deres nøjagtighed også "halt".

Trin 3

Den måde, signalet transmitteres på: I denne henseende er pulsmålere opdelt i trådløs og kabelforbundet. Hvis den traditionelle kablede metode ikke er særlig praktisk, så er den trådløse egnet til enhver aktivitet. Signal transmission uden ledning udføres ved analoge og digitale metoder.

Trin 4

Når du vælger en pulsmåler, skal du ikke glemme at kigge nærmere på enhedens design samt evaluere brugervenligheden. Knapperne skal trykkes meget let, tallene skal være let læselige, så du kan se dem, mens du spiller sport. Ideelt set bør pulsmåleren også være vandtæt, så regn ikke ødelægger den.

Trin 5

Enhedens funktionalitet er vigtig: den kan "kunne" tælle cirkler, beregne belastningszoner, være i stand til at programmere og have indbygget hukommelse. Inden du køber, skal du vurdere, hvor let det er at skifte batterier i pulsmåleren. En pulsmåler med ikke-standardbatterier vil være et helt forgæves køb. De skal ændres i servicecentret, og det er meget ubelejligt.

Anbefalede: