Sådan Opfører Du Dig I En Turnering

Indholdsfortegnelse:

Sådan Opfører Du Dig I En Turnering
Sådan Opfører Du Dig I En Turnering

Video: Sådan Opfører Du Dig I En Turnering

Video: Sådan Opfører Du Dig I En Turnering
Video: Елизавета Туктамышева - как живёт последняя Императрица и сколько она зарабатывает 2023, December
Anonim

For at kunne udføre succes i en bestemt konkurrence har du ikke kun brug for at forberede dig fysisk og mentalt, men også at kende nogle funktioner i adfærd. Hvis alle disse aspekter tages i betragtning, kan du stole på et gunstigt resultat i turneringen.

Sådan opfører du dig i en turnering
Sådan opfører du dig i en turnering

Instruktioner

Trin 1

Kom til turneringens område om halvanden time. I løbet af denne periode skal du have tid til at skifte tøj, have en god opvarmning og tune ind psykologisk. Under opvarmning må du ikke lade nogen forstyrre dig med unødvendige spørgsmål eller andre ubetydelige ting, da dette alt sammen kan slå dig ud af den rigtige tankegang. Du kan kun følge instruktionerne fra din mentor, hvis han giver dem til dig.

Trin 2

Gå gennem registreringen af deltagere. Hvis du allerede har gjort dette på forhånd, skal du bare sørge for at være opført som en konkurrent. Dette øjeblik skal dog ikke distrahere dig fra det psykologiske og fysiske humør i turneringen. Kom til stedet for deltagere og bekendtgørelsen af dommerne. Lyt til nationalsangen og træk dig tilbage til et afsides sted for at fortsætte din opvarmning. Vent, indtil du er inviteret til starten.

Trin 3

Optræden ved turneringen i den rækkefølge, som deltagerne kaldes til. Opfør dig meget godt med dommere og andre deltagere. Følg reglerne, der vil blive annonceret af dommeren. Husk, at upassende opførsel ikke kun kan føre til forskellige sanktioner, men endda fjernelse fra turneringen. Det vil være meget skuffende, hvis du har forberedt dig på det i lang tid, men ikke kunne indeholde dine følelser på det rigtige tidspunkt. Ved afslutningen af det konkurrenceprægede program skal du trække dig tilbage til hvilestedet.

Trin 4

Udfør den obligatoriske nedkøling. Kør et par omgange og stræk. Aldrig bare sidde eller ligge, selvom du er meget træt, da du kan forstyrre din hjerterytme. I slutningen af turneringen, kom til den givende ceremoni, selvom du ikke var blandt vinderne og prisvinderne.

Trin 5

Men hvis du tog noget sted, skal du skifte til tørt rent tøj og tillykke fra dommerne og trænerne. Tak for den tildelte pris / medalje / certifikat. Diskuter resultaterne af turneringen med træneren og analyser de fejl, der kan undgås i fremtiden.

Anbefalede: