Hvordan Man Opfører Sig For Fans

Hvordan Man Opfører Sig For Fans
Hvordan Man Opfører Sig For Fans

Video: Hvordan Man Opfører Sig For Fans

Video: Hvordan Man Opfører Sig For Fans
Video: Билл Шифр стал девчонкой! Диппер влюбился, а Мэйбл лучшая подруга! 2023, Marts
Anonim

Sportskampe tiltrækker altid mange fans opmærksomhed. Dette gælder især for en så populær sport som fodbold. Men desværre meget ofte under kampene selv, og efter dem er der overtrædelser af orden fra de mest aktive fans - fans. Overtrædelser er meget forskellige, op til massive kampe med fans fra den modsatte side og endda med politimyndigheder. Som et resultat stopper folk simpelthen med at gå til stadionerne af frygt for at blive fanget af fans eller politiet.

Hvordan man opfører sig for fans
Hvordan man opfører sig for fans

Problemet med fansens adfærd opstod for længe siden, men det kom til Rusland fra udlandet. For eksempel var engelske fodboldfans voldelige opførsel en hovedpine i hele Europa. Tragedien, der skete den 29. maj 1985 i Bruxelles, krævede 39 menneskers liv. Fans af den engelske klub "Liverpool" angreb fansen fra det italienske hold "Juventus". Derefter indførte UEFA strenge sanktioner mod alle engelske klubber: i 5 år fik de forbud mod at deltage i europæiske cup-spil. I Storbritannien blev sanktionerne for fodboldhooliganisme strammet, og de mest aggressive fans blev sortlistet og forbød dem at besøge stadioner. Og dette gav et resultat: fansens hooliganisme aftog brat.

Det er indlysende, at det i Rusland er nødvendigt at træffe lignende foranstaltninger. Men hårde sanktioner og forbud alene løser ikke problemet. Meget afhænger af fansen selv. Det er bydende nødvendigt, at enhver fan på en fodboldkamp opfører sig efter reglerne.

Du kan og bør støtte dit yndlingshold, ønsker det succes og opmuntre dets spillere. Men på samme tid er det uacceptabelt at fornærme det modsatte hold og dets fans. Og at ikke lide dem, og endnu mere had, er simpelthen dumt. En sådan adfærd er uværdig for en civiliseret person.

Du kan synge støtteord og i nogle tilfælde hænge slogans (bannere) ud, men de bør ikke være uhøflige eller stødende mod den modsatte side. For eksempel er det forbløffende dumme og kyniske banner fra Zenit-fans rettet til fans fra Moskva Dynamo og fornærmer mindet om den legendariske målmand L. I. Yashin, forårsagede en eksplosion af indignation, selv blandt de mest loyale fans af Skt. Petersborg-klubben.

Det er nødvendigt at afstå fra handlinger, der forstyrrer den glatte kørsel af kampen såvel som andre tilskuere. Det er klart, at fodbold fremkalder en masse følelser. Ikke desto mindre, prøv ikke at springe op fra dit sæde, bøj ikke armene, råb ikke for højt. Ved at gøre dette forstyrrer du andre.

Husk, at overtrædelser af fansens fans skader først og fremmest din yndlingsklub! Når alt kommer til alt bærer han ikke kun moralsk, men også materiel skade på grund af sanktioner.

Populær af emne.