Hvordan Russiske Fans Opførte Sig I Polen

Hvordan Russiske Fans Opførte Sig I Polen
Hvordan Russiske Fans Opførte Sig I Polen

Video: Hvordan Russiske Fans Opførte Sig I Polen

Video: Hvordan Russiske Fans Opførte Sig I Polen
Video: Вязание: ШИКАРНАЯ ЭФФЕКТНАЯ ЛЕТНЯЯ кофточка крючком БЕЛОСНЕЖКА МАСТЕР КЛАСС для начинающих ЧАСТЬ 3 2023, December
Anonim

I firserne af det sidste århundrede skræmte engelske fodboldfans Europa. I dårligt humør smadrede de alt, hvad der fangede deres øje. For det oprør, de forårsagede på tribunen under finalen i European Cup i 1985, der dræbte 39 fans, blev engelske klubber forbudt fra UEFA-konkurrence i fem år. Russiske fans er indtil videre kun bange for indenlandske fans, der ikke ønsker at gå til stadionerne med deres familier og foretrækker at blive hjemme og se tv. Men i Polen, ser det ud til, at de allerede har "fået venner" med deres hold.

Hvordan russiske fans opførte sig i Polen
Hvordan russiske fans opførte sig i Polen

Union of European Football Associations har straffet det russiske landshold med en betinget tilbagetrækning på seks point i kvalifikationsrunden til EM 2016. Hvis russiske fans mere end tre år inden afslutningen overtræder grovt reglerne for adfærd ved landsholdets kampe, vil det russiske landshold enten starte turneringen med minus seks point eller miste de allerede opnåede point, hvis der forekommer optøjer i løbet af kvalifikationen.

Denne straf blev pålagt for russiske fans adfærd under kampen med det tjekkiske landshold, der blev afholdt i Wroclaw. De kastede blusser på marken og hængte bannere med stødende indhold, og i slutningen af kampen, da de forlod stadion, slog de stewarden, der gjorde en bemærkning til dem. Selv sejrsglæden kunne ikke drukne denne blodklager ud. Politiet var i stand til at identificere de seks angribere, blandt hvilke der var en russisk kommando.

Ud over sportsstraffen led den russiske fodboldunion økonomiske tab på 120.000 euro. RFU-præsident Sergei Fursenko lovede landet at overtale de europæiske fodboldmyndigheder til at mildne straffen i tillid til, at der i så lang tid vil være provokatører, der vil gøre det fra en betinget virkelighed. Men i dag er Fursenko ikke længere præsident, og dette løfte såvel som løftet om at vinde verdensmesterskabet i hjemmet 2018 er gået i glemmebogen.

Fire russiske fans, som rapporteret af hjemmesiden for Ministeriet for Indre Anliggender i Den Russiske Føderation, blev tilbageholdt for en pogrom i den polske bar "Beatka". Fornøjelsen kostede dem 30.000 rubler i form af vores penge. På baggrund af disse begivenheder kan udseendet af berusede fans på offentlige steder og bøder for en sådan bagatel overses.

Men vores fik det også. Den 12. juni, Russia Day, besluttede fansen at marchere gennem gaderne i Warszawa til stadionet, hvor kampen Rusland-Polen fandt sted. Omkring to tusind russere gik på en kollektiv tur til fodbold. De, der gabede og gik i slutningen af søjlen, var ude af lykke. Fyrene i hætter angreb dem og begyndte at slå dem. Russiske hooligans kom meget nyttigt her. De gik ind i kampen, der reddede mange fredelige fans, og som de derefter endte i fængsel for.

Selvfølgelig var der mange polakker, der bad om tilgivelse for huliganernes handlinger, og dette er det vigtigste. Generelt fungerede de russiske fans bedre end deres landshold. Da hendes ånd fordampede, fortsatte de med at nyde fodbold i de smukke stadioner i Polen og Ukraine.

Anbefalede: