UEFA Champions League Kvartfinaleplan -

UEFA Champions League Kvartfinaleplan -
UEFA Champions League Kvartfinaleplan -

Video: UEFA Champions League Kvartfinaleplan -

Video: UEFA Champions League Kvartfinaleplan -
Video: UEFA Champions League 2022 Intro - Hotels.com & Lays US 2024, Kan
Anonim

Fodboldfans ventede ivrigt den 18. marts, dagen for lodtrækningen til Champions League kvartfinalen 2015–2016. Standardproceduren identificerede fire kampe, der bestemmer deltagerne i semifinalen.

UEFA Champions League kvartfinaleplan 2015 - 2016
UEFA Champions League kvartfinaleplan 2015 - 2016

Den første kvartfinal i UEFA Champions League 2015-2016 sæsonen er planlagt til 5. april. De mest spændende fodboldkampe med deltagelse af de bedste klubber i verden begynder tirsdag aften. På denne dag er tysk-portugisiske og spanske konfrontationer planlagt.

München "Bayern", med utrolige vanskeligheder med at slå den italienske grand "Juventus", mødes i kvartfinalen med "lovovertrædere" fra den indenlandske "Zenith" - Lissabon "Benfica". Den nuværende vinder af Champions Cup "Barcelona" vil forsøge at bryde det uslåelige Madrid hjemme. Den berømte latinamerikanske "Barcelona" -trio vil blive modstander af fodboldspillere fra "Atlético".

Den næste dag (6. april) indeholdt Champions League-kalenderen 2015 - 2016 et møde mellem PSG - Manchester City samt Real Madrid (Madrid) - Wolfsburg.

Den visuelle tidsplan for kvartfinalen ser sådan ud:

Billede
Billede

Den franske PSG fik en god chance for at bestå kvartfinalen (i tidligere sæsoner kunne hovedstadens spillere ikke overvinde rivalen i form af Barcelona.) For første gang i sin historie kom Manchester City til et så højt stadium af den største europæiske klubfodboldturnering. De andre par har åbenlyse favoritter (måske kun med undtagelse af duellen mellem Barcelona og Atlético, for for et par år siden var det "madrasproducenter", der slog den ærværdige catalanske storemandsmand ud).

Anden del af Champions League kvartfinalen 2015 - 2016 finder sted en uge efter de første kampe - nemlig den 12. og 13. april.