Sådan Opnår Du En Nødpresse

Indholdsfortegnelse:

Sådan Opnår Du En Nødpresse
Sådan Opnår Du En Nødpresse

Video: Sådan Opnår Du En Nødpresse

Video: Sådan Opnår Du En Nødpresse
Video: National state of emergency declared in Ethiopia | DW News 2024, Kan
Anonim

Terninger på maven er en indikator for en persons personlige succes. Når alt kommer til alt, indikerer en hjælpepresse, at han kan bruge meget tid på sig selv, at han ved, hvordan man gør det bedre og tager sig af hans helbred og skønhed. Derudover hjælper en oppresset presse med at løse mange problemer. Og der er en enorm mængde øvelser for at bringe maven i den ønskede form.

Sådan opnår du en nødpresse
Sådan opnår du en nødpresse

Instruktioner

Trin 1

Husk, at alle har terninger på deres mave. Det er bare, at de hos en person er mere udtalt, hos en person forsvandt de næsten bag et lag fedt. Derfor er det første skridt på vejen til at finde den perfekte mave diæt. Spis ikke før sengetid, kun 2 timer før den. Spis små måltider ofte (ca. hver 3. time). På denne måde vil du ikke føle dig sulten, hvilket tvinger dig til at spise mere end normalt. Vælg fødevarer med lave glykæmiske niveauer og færre kulhydrater. Og ingen fastfood.

Trin 2

Begynd fysisk træning parallelt med din diæt. For eksempel drejning ved hjælp af en fitball. Placer kuglen under korsryggen, benene er vinkelrette på gulvet. Løft dine arme op og begynd at vride. Hold i denne position i tre sekunder, og vend derefter tilbage til startpositionen.

Trin 3

Du kan krølle dig uden bolden. For at gøre dette skal du ligge på gulvet, bøje dine ben i en vinkel på 90 grader og løfte dem. Begynd at vride, men for at prøve at nå med albuen til det modsatte knæ.

Trin 4

Du kan også svinge pressen ved hjælp af følgende øvelser. Lig på ryggen med dine ben enten vandrette eller let skråtstillede. Løft dem, så bækkenet kommer lidt ud af gulvet. Igen skal du holde denne position i 3 sekunder. En øvelse som denne ser sådan ud. Fortsæt med at ligge på ryggen. Løft både dine ben og skuldre på samme tid. Sandt nok kan du kun gennemføre en sådan opgave, når du er fysisk stærkere. Der er trods alt behov for særlig koordinering her.

Trin 5

En af de enkleste, men på samme tid, effektive øvelser er bensvingninger. Liggende på ryggen, hæv dine ben let i en vinkel på gulvet. Sænk dem derefter med glatte bevægelser til den ene side og derefter til den anden.

Trin 6

Prøv også at opnå den perfekte abs som denne. Lig på ryggen med armene udstrakt bag hovedet. Klem enhver vægt med dine fødder (det kan være en bog, en kugle, en lille håndvægt), og løft derefter dine ben lodret til gulvet. Begynd at lave cirkler med dine fødder, og øg rotationsamplitude fra lille til stor. Som et resultat skal du røre ved gulvet. Derefter tværtimod fra store cirkler til små. Hvis det ikke virker med det samme, skal du ikke blive modløs: træning eller to, og det ordner sig.

Anbefalede: