Sådan øges Dit Spring

Indholdsfortegnelse:

Sådan øges Dit Spring
Sådan øges Dit Spring

Video: Sådan øges Dit Spring

Video: Sådan øges Dit Spring
Video: How to Use & Install Helicoil Thread Inserts | Fasteners 101 2024, April
Anonim

For at øge dit spring skal du træne hårdt og regelmæssigt. Antag ikke, at efter at have trænet i en uge eller to, vil du opnå betydelige resultater. Du skal studere meget mere tid, for eksempel er minimumsforløbet for programmet 12 uger.

Sådan øges dit spring
Sådan øges dit spring

Instruktioner

Trin 1

For at succesen skal være så håndgribelig som muligt, i løbet af de tre måneders træning, har du brug for sund og ordentlig søvn samt god og regelmæssig ernæring.

Trin 2

For at varme op, inden du starter træningen, kan du løbe på stedet eller hoppe reb i tre til fem minutter.

Trin 3

Før du starter de grundlæggende øvelser, skal du sørge for at strække alle de muskler, der vil være involveret i sæt af øvelser. For at strække dine kalve skal du placere din fod på en hævet platform (dette kan være et trin, en bog) og prøve at nå gulvet med din hæl. For at strække lårmusklerne skal du lægge dit ben på en stol og vippe din krop mod den. Du skal også gøre almindelige tilbøjeligheder.

Trin 4

Stå med fødderne skulderbredde fra hinanden og spring op til den højest mulige højde for dig. Når du sænker, skal du trække dig ned til en fjerdedel. I denne øvelse er det vigtigt at bruge så lidt tid som muligt på jorden og springe hurtigt ud. Med denne øvelse strammes lårmusklerne mere end kalvene. Du skal hvile i cirka tre minutter mellem indflyvninger.

Trin 5

Dernæst skal du stå på en hvilken som helst hård overflade, mens hælene ikke skal røre ved gulvet. Anstreng udelukkende kalvenes muskler, stiger på det ene ben og derefter på det andet. Du skal hvile i cirka tredive sekunder mellem indflyvninger.

Trin 6

Blive bedre. Placer den ene fod på en stol og skub den anden op. Skift dit støtteben i luften, og gør det samme igen. Du skal hvile i cirka tre minutter mellem tilgange.

Trin 7

Hop på tæerne. Stå på to ben, og brug udelukkende dine kalve til at skubbe kraftigt af. Du er nødt til at hoppe så højt som muligt og dvæle mindre på jorden. Når du hopper, skal du ikke bøje knæene, dvs. holde dem lige. Du skal hvile et minut mellem sætene.

Trin 8

Udfør udbrændthed. Hvis du udfører denne øvelse korrekt, vil du føle en brændende fornemmelse i musklerne i benet. Det udføres som de foregående spring. Stå på to ben, og spænd udelukkende på kalvenes muskler. Men her skal du kun hoppe 1-1,5 cm og forsøge at gøre det så hurtigt som muligt og ikke røre gulvet med dine hæle. I slutningen af komplekset skal du strække igen.

Anbefalede: