Sådan Får Du Et Vanskeligt Væg Spring

Indholdsfortegnelse:

Sådan Får Du Et Vanskeligt Væg Spring
Sådan Får Du Et Vanskeligt Væg Spring

Video: Sådan Får Du Et Vanskeligt Væg Spring

Video: Sådan Får Du Et Vanskeligt Væg Spring
Video: Vandhane og køkkenvask. Sådan monterer du blandingsbatteri og vask 2023, December
Anonim

I et stykke tid er rækkevidden af klassiske atletikhopp steget markant takket være en sådan sportsretning som parkour. Tracers begrænser kun elementernes kompleksitet med deres egen fantasi, så de udvider antallet af spring fra væggen næsten til uendelig.

Sådan får du et vanskeligt væg spring
Sådan får du et vanskeligt væg spring

Instruktioner

Trin 1

Vær bekymret for sikkerheden. Den første ting at kontrollere er kvaliteten af interaktionen med væggen. Sørg for, at skoens sål ikke glider på overfladen, og at væggen er helt stabil (ingen blok bevæger sig tilbage, når den skubbes af). Forsøg aldrig at køre elementet på en fugtig overflade, som chancen for at glide stiger flere gange.

Trin 2

Stigningen udføres med korrekt påført skub. Kollisionen med væggen skal være elastisk - prøv ikke at "bumpe" i overfladen, men at finde et omdrejningspunkt for dig selv. Opdel skubbet i tre dele: hoppe ned fra jorden, ramme væggen, skubbe af. Samtidig skubber du jorden ned med et ikke-skubende ben og "støder" ind i en forhindring lidt over knæet (afhængigt af dine evner). Absorber så meget som muligt - dit ben bliver en fjeder, som skal rettes med kraft. I dette tilfælde skal du indstille retningen strengt op.

Trin 3

Teknikken til at udføre akrobatiske elementer bevares generelt. Især hvis du vil lave en salto bagfra fra væggen, fungerer skubbet for dig kun som en stigning. Grundideen forbliver uændret: træk og sving dine skuldre tilbage, kun justere for højden. Chancerne for at ramme en mur med en backflip er ekstremt lave, så du skal ikke bekymre dig for meget om det. Når man udfører mere komplekse elementer (intern vinder, "kasser", interne side), er det imidlertid nødvendigt at indføre korrekte korrektioner og indstille skubvektoren ikke strengt opad, men langs skråningen fra væggen.

Trin 4

Finpudset teknisk udførelse. Hvis hele sværhedsgraden ved springet ligger i den afstand, du har brug for at overvinde, kan du ikke kun øge det ved at øge hastigheden og den anvendte kraft: prøv at observere den korrekte springteknik (svingende med armene, ekstra strejf i luften, korrekt frastødning). Praksis viser, at mens du observerer alle nuancer, kan du øge afstanden (både i højden og i længden) op til 40%.

Anbefalede: