Sådan Forlænges Dit Spring

Indholdsfortegnelse:

Sådan Forlænges Dit Spring
Sådan Forlænges Dit Spring

Video: Sådan Forlænges Dit Spring

Video: Sådan Forlænges Dit Spring
Video: Forårsanemoner: fra A til Z. Kronanemone fra plantning af knolde til blomstring, og ikke kun ... 2024, April
Anonim

Langspring er en fuldgyldig sport, der langt fra er så enkel som det ser ud til. Enhver kan hoppe langt, men ikke alle kan opnå virkelig seriøse resultater i spring. For at hoppe langt nok skal du træne regelmæssigt, udvikle styrke, løbshastighed, springevne og smidighed.

Sådan forlænges dit spring
Sådan forlænges dit spring

Instruktioner

Trin 1

Under længdespringet samler du fart ved at bevæge dig i det vandrette plan og derefter konvertere denne kraft til at hoppe i det lodrette plan. For at dette bliver muligt, skal en atlet udvikle sig omfattende. Husk først stadierne i længdespringet.

Trin 2

Springet starter med et løb, så skubber du jorden ned, hvorefter flyveturen følger og derefter landingen. For kvinder skal startkørslen være 30-35 m, og for mænd 40-45 m. For den længste startkørsel skal du lære at få maksimal hastighed over en kort afstand. Inden du tager afsted, skal du tage en behagelig startposition - læg den ene fod lidt foran den anden ved referencemærket.

Trin 3

Du kan også løbe tør for en let gåtur. Når du tager afsted, skal du gradvist øge din hastighed, så den når sit maksimale i det øjeblik du skubber fra jorden. Sørg for, at din krop er i oprejst stilling under frastødning, og at benet, som du skubber jorden fra, er spændt og bøjes på samme tid i alle led og kaster kroppen opad ved inerti.

Trin 4

Ret flyvebenet med en skarp bevægelse fremad og opad, før den ene hånd bagud og den anden fremad og opad. Forlæng det svingende ben ved knæet, og hold din balance i flyvning med dine hænder. Tættere på landing, sænk dit svingben ned, træk dit løbeben til det, træk knæene mod brystet og peg armene ned og tilbage.

Trin 5

Forlæng dine knæ og før dem så langt du kan. Når du lander, skal du bøje dine ben ved leddene og vippe din torso lidt fremad.

Trin 6

For at kunne udføre spring skal du regelmæssigt træne for at løbe korte afstande, måle resultatet og hoppe højt fra en løbende start. Sørg for at medtage en generel opvarmning med langsom løb og strækning, løb med acceleration, længdespring fra et sted, der udføres i flere faser med en gradvis stigning i afstand, høje spring, løbsspring, løb fra en lav start, jogging.

Anbefalede: