Sådan Forlænges Dit Liv Med Sport

Sådan Forlænges Dit Liv Med Sport
Sådan Forlænges Dit Liv Med Sport

Video: Sådan Forlænges Dit Liv Med Sport

Video: Sådan Forlænges Dit Liv Med Sport
Video: VISION ITALIA (Emanuela.B) 2024, April
Anonim

Alle ved, at sport er sundhed, og sundhed forlænger naturligvis livet. Men desværre lyder ordene for næsten alle skræmmende: korrekt ernæring, motion, afvisning af destruktive vaner.

Sådan forlænges dit liv med sport
Sådan forlænges dit liv med sport

Når alt kommer til alt er dette virkelig sådan! At gøre noget, ligge i sofaen og trofast få venner med dovenskab er stadig meget simpelt. Det er meget sværere at ikke give efter for dovenskab og dårlige vaner, det vil sige hvert minut, hvert sekund at være i konfrontation med sig selv. Og for at alle mennesker kan begynde at overholde den rigtige livsstil og bevæge sig mod sport, er det nødvendigt at kende flere meget vigtige fakta:

  • Dårlige vaner sletter 30 minutters liv fra hver dag.
  • Overvægt reducerer forventet levealder med 5 år og fedme endnu mere med 10-15 år.
  • Hverdags fysisk aktivitet i 20 minutter øger levetiden med 2 år.
Billede
Billede

Hvordan starter du, hvis du ikke har nogen erfaring med sport? Meget ofte, efter at et sådant spørgsmål opstår, vælger folk de forkerte træningsprogrammer med en overdreven belastning, eller de begynder at "give op" og siger, at intet fungerer.

Til at begynde med skal du overveje at revidere din daglige diæt til at omfatte sunde og afbalancerede fødevarer. Kost er igen et skræmmende ord, der indgyder frygt hos enhver person. Mange tror også, at dette ord betyder fuldstændig afholdenhed fra mad. Dette er komplet vrøvl. Kost er det rigtige forbrug af mad.

Billede
Billede

Alle ved, at den menneskelige krop indeholder 80% vand. Derfor er det nødvendigt at tage et tilstrækkeligt volumen vand om dagen såvel som korrekt daglig ernæring. Du skal også drikke vand under din træning. Når alt kommer til alt, vil dehydrering af kroppen ikke føre til bedre helbred. Vandbalancen skal opretholdes hvert 10. - 20. minut, ca. 1/4 liter ad gangen. Ellers reduceres effektiviteten med 20-30%.

Et par grundlæggende regler for fysisk aktivitet:

  • Det anbefales at starte med aktiv gang. Dette vil være en god opvarmning for kroppen, og den vil være tilstrækkeligt iltet.
  • Belastningen på kroppen skal øges gradvist hver dag. Hvis du efter træning føler smerter eller noget ubehag, anbefales det ikke at gøre dem et stykke tid. Bedre at skifte til lettere.
  • Det er bedst at træne om morgenen eller om eftermiddagen, da om aftenen er kroppen træt, og søvnløshed kan krybe op.
  • Spis ikke i mindst 30 minutter, før du dyrker sport. Ellers bliver øvelsen meget sværere.

Anbefalede: