Sådan Træner Du Et Spring

Indholdsfortegnelse:

Sådan Træner Du Et Spring
Sådan Træner Du Et Spring

Video: Sådan Træner Du Et Spring

Video: Sådan Træner Du Et Spring
Video: SÅDAN TRÆNER VI I VIRUS TIDEN? 2023, November
Anonim

Hop korrekt er et grundlæggende element i atletik, gymnastik og akrobatik. Din succes i disse sportsgrene afhænger direkte af din springpræstation, så det er værd at overvåge deres udvikling.

Sådan træner du et spring
Sådan træner du et spring

Instruktioner

Trin 1

Øv dig med at strække. Grundlaget for hoppeteknikken er ikke kun i rykket med benene, men også i den korrekte, koordinerede sving i skuldrene. De udviklede muskler giver mere sving, hvilket igen giver dig mulighed for at gøre et stærkt ryk. Muskelmasse er mere velegnet til at løfte vægte og uhurtig anvendelse af magt, mens et spring er en "eksplosiv" engangsspænding. Derfor, for at øge rækkevidden, er muskelmasse ikke så meget vigtig som plasticitet, hvilket gør det muligt for musklerne at bevæge sig frit.

Trin 2

Arbejd med din teknik. For at føle dens betydning skal du prøve at springe frem uden at vippe med armene overhovedet: længden reduceres straks med næsten en meter. Med den korrekte, udarbejdede sving, kun ved hjælp af den kan du tilføje op til 30 centimeter i længden og 10-15 - i højden. Teknikken til at udføre et korrekt spring er meget individuel for hver type atletik, så det er bedre at finde ud af funktionerne i den variation, du er interesseret i, fra en specialist.

Trin 3

Tag et udviklingsprogram. Dagens bedste software til springforbedring er Air Alert, skrevet til NBA-basketballspillere. Komplet passage vil kræve cirka seks måneder fra dig, men det vil øge springet med 30-50 centimeter (2,8 m -> 3,3 m). Øvelserne, der er angivet i "Air Alert", kan også bruges til selvstudium - de er helt selvforsynende og styrker musklerne.

Trin 4

Træn med vægte. Dette er specielle puder med sand eller metalplader, der er fastgjort lidt over fødderne. Begrundelsen er, at disse vægtningsmaterialer under træning begrænser spådom og bygger muskelmasse til at arbejde med mere vægt end normalt. Når du frigør lasten, begynder selv tyngdekraften at virke lidt mindre, den bevæger sig så let. Der er dog også faldgruber: regelmæssig brug af vægte forstyrrer i høj grad udviklingen af plasticitet og strækning.

Anbefalede: