Hvordan Man Laver En Væg Vandret Bjælke

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Laver En Væg Vandret Bjælke
Hvordan Man Laver En Væg Vandret Bjælke
Anonim

Hvis det ikke er muligt at besøge gymnastiksalen ofte, og der er et ønske om at opretholde muskeltonus, kommer en hjemmelavet vandret bjælke til undsætning. Det kan gøres derhjemme, det vigtigste er at forberede alle de nødvendige materialer på forhånd.

Hvordan man laver en væg vandret bjælke
Hvordan man laver en væg vandret bjælke

Er det nødvendigt

Et stiksav, et stykke plade eller tykt krydsfiner, en tværstang, tre skruer, et bor, et målebånd, maling

Instruktioner

Trin 1

Den vandrette bjælke er en træ- eller metalstang. Det vigtigste ved baren er dens styrke. Det skal understøtte vægten af en person, mens man laver gentagne pull-ups.

Trin 2

Bestem, hvor den vandrette bjælke skal hænges. Det bedste sted i lejligheden er døren. Mål afstanden til døråbningen med et målebånd. Tværstangen skal have samme længde. Det er mere korrekt at måle højden på den vandrette stangfastgørelse, så åbningskonstruktionerne er nøjagtigt parallelle.

Trin 3

Vælg tværstangsmateriale. Du kan købe et profilrør med en diameter på 30 mm og en længde på lidt over en meter i en byggevareforretning. Men du kan også lave et tværstang fra improviserede midler, såsom at tage et træhåndtag fra en skovl. Du kan også finde en stærk pind på gaden eller købe en bar og trimme den til den ønskede tværstangsdiameter.

Trin 4

Forbered et stykke plade eller tykt krydsfiner. Krydsfiner eller et stykke plade skal skæres ud efter diameteren på jambene og ca. 10 cm i højden. Dermed får du en slags loopcirkler. Installer vandrette stangestik på dem. Brug et stiksav til at lave en halvcirkel med barens radius, dvs. hvis diameteren på den vandrette stang er 30 mm, vil radius være 15 mm.

Trin 5

Bor tre huller under halvcirklen for fastgørelseselementer, skruer. Gør disse huller 1 mm mindre i diameter.

Trin 6

Bor de samme tre huller ved fastgørelsesstedet for døråbningen.

Trin 7

For at den vandrette bjælke ikke fanger øjet, men fungerer som en ekstra detalje af interiøret, skal du male tværstangen og træhængslerne i farven på døren.

Trin 8

Når strukturen er tør, skrues den på plads igen. Sæt tværstangen ind i slidsens løkker.

Trin 9

Den vandrette bjælke er klar. Tværstangen er aftagelig, hvilket giver dig mulighed for at bruge den til andre formål. For eksempel kan du rulle det med dine fødder og derved massere fødderne eller bruge det til at udvikle musklerne i skulder og underarm.

Populær af emne.