Hvordan Man Bygger Muskler På En Vandret Bjælke

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Bygger Muskler På En Vandret Bjælke
Hvordan Man Bygger Muskler På En Vandret Bjælke
Anonim

At trække op på den vandrette bjælke er en af de mest almindelige fysiske øvelser. Stadig, fordi den vandrette bjælke er den enkleste og mest overkommelige simulator. Derhjemme er en tværstang, fast i døråbningen, nok - og den vandrette stang er klar. Pull-ups på den vandrette bjælke styrker armene muskler betydeligt og ikke kun.

For at få smukke og fremtrædende muskler skal du træne i lang tid. Desuden kan det i særligt avancerede tilfælde tage mere end en måned, før en person lærer at udføre mindst 5-7 pull-ups. Her skal du fokusere på lang sigt.

Hvordan man bygger muskler på en vandret bjælke
Hvordan man bygger muskler på en vandret bjælke

Instruktioner

Trin 1

Her er hvad du skal være særlig opmærksom på, når du træner på den vandrette bjælke:

Du har brug for et sikkert greb. Børsterne skal stramme tæt rundt stangen. Tommelfingeren, uanset greb, skal være nede;

Korrekt vejrtrækning: når du går op, skal du udånde luften, når du sænker, indånder.

Glat ved pull-ups. Undgå ryk, træk dig glat op.

Nedstigningskontrol.

Trin 2

Pull-ups styrker ikke kun musklerne i armene, de hjælper også med at forbedre kropsholdning sammen med svømning. Disse typer fysiske aktiviteter, der kan gavne rygsøjlen, er også de lettest tilgængelige.

Trin 3

Der er en anden øvelse, der er forbundet med en vandret bjælke og kan tjene som et alternativ til pull-ups. Dette hænger på en vandret bjælke med samtidig rotation mod uret rundt om aksen og langs den, en meget god og enkel øvelse, der hjælper med at lindre spændinger i rygsøjlen. Når alt kommer til alt retter vores rygsøjle sig hver nat, mens vi sover, og også i en hængende stilling. Selvom det selvfølgelig er umuligt at hænge på den vandrette bjælke i timevis, kan du gøre det regelmæssigt. Som et resultat vil du have en lige ryg og en smuk kropsholdning.

Anbefalede: