Hvordan Man Bygger Biceps På En Vandret Bjælke

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Bygger Biceps På En Vandret Bjælke
Hvordan Man Bygger Biceps På En Vandret Bjælke
Anonim

Store, pumpede biceps er enhver mands drøm. Vi arbejder hårdt i gymnastiksalen for at gøre denne drøm til virkelighed. Men nogle gange sker det så, at man fra de tilgængelige værktøjer ikke engang har håndvægte ved hånden, endsige en specialiseret E-Z-bar. I dette tilfælde vil en vandret bjælke hjælpe os. Effekten er selvfølgelig ikke så god som ved træning med vægte, men det er meget muligt at bygge biceps på den vandrette bjælke, hvis du tager øvelsen seriøst.

Hvordan man bygger biceps på en vandret bjælke
Hvordan man bygger biceps på en vandret bjælke

Er det nødvendigt

abonnement på gymnastiksalen

Instruktioner

Trin 1

Først og fremmest skal du starte med en opvarmning. Varm dine skuldre med svingende bevægelser, og fremskynd gradvist processen. Skift først med uret med begge hænder og derefter mod uret.

Trin 2

Grib den vandrette bjælke med dine hænder med et smalt omvendt greb. Træk op, indtil hagen rører baren så langsomt som muligt, og træk din biceps fast. Derefter sænkes langsomt ned på udstrakte arme. Gentag denne øvelse otte til ti gange, og gør fem til seks tilgange.

Trin 3

Tag fat i den vandrette bjælke med et lige, smalt greb, og træk dig selv op, indtil nippen berører tværstangen. Tempoet skal være det samme som i den forrige øvelse. Lav fire sæt med otte reps, hver med en biceps sammentrækning.

Trin 4

Brug et vægtet bælte. Det vigtigste er, at vægtningen øger din kropsvægt med femten til tyve kg og er sikkert fastgjort på bæltet. Tag fat i stangen med et omvendt greb, brug om nødvendigt båndene. Med en skarp bevægelse skal du trække dig op, indtil hagen rører ved stangen og sænke dig ned på udstrakte arme. Lav fem til seks sæt med otte gentagelser hver.

Anbefalede: