Sådan Pumpes Et Spring Op

Indholdsfortegnelse:

Sådan Pumpes Et Spring Op
Sådan Pumpes Et Spring Op

Video: Sådan Pumpes Et Spring Op

Video: Sådan Pumpes Et Spring Op
Video: Первое вставание на SUP / Попадание в SUP как видео 2024, Kan
Anonim

Et godt spring er vigtigt i næsten alle teamsport. Basketball, volleyball, parkour og streetball - det er svært at forestille sig en atlet, der har opnået succes inden for disse sportsgrene og ikke ved, hvordan man hopper højt og kraftigt. Hvis du ikke besidder denne færdighed, fortvivl ikke. Alle evner kan udvikles. Inkluder de nødvendige øvelser i dit træningsprogram.

Det er vigtigt at hoppe højt, når man spiller streetball
Det er vigtigt at hoppe højt, når man spiller streetball

Er det nødvendigt

  • - håndvægte
  • - vægtstang
  • - gymnastikbænk
  • - trinplatform 30 cm høj.

Instruktioner

Trin 1

Lav et stort spring. Højre ben er foran på platformen, venstre ben er bag, bøjet i knæet. Armene er let bøjede ved albuerne.

Sæt dig lidt ned, spring dine ben op og skub skarpt op. Hjælp dig selv med at springe ud med dine hænder. Skift ben under flyvefasen.

Venstre fod står nu foran platformen og højre fod i ryggen. Spring ud igen og skift ben næsten uden pause.

Lav 4 sæt med 10-12 spring.

Forsøg ikke at hoppe højt, det vigtigste er at udføre øvelsen teknisk. Springet skal udføres ved hjælp af hofterne.

Trin 2

Stå i begyndelsen af et løbebånd eller en anden plan overflade. Kan udføres i gymnastiksalen. Sid i en dyb squat med dine hænder på dine knæ.

Begynd at bevæge dig fremad i denne position, tæl for dig selv eller højt, for optællingen af fem, spring skarpt op, ret din krop fuldt ud, og slå dine hænder over hovedet.

Skub dig selv så højt som muligt. Land på det samme sted, du sprang fra. Sænk dig ned igen i en dyb squat og fortsæt med at tælle fremad. Gå 100 meter i dette tempo.

Dette er et sæt, lav tre sæt med tre minutters mellemrum.

Trin 3

Placer dine fødder brede. Placer platformen på gulvet mellem dine fødder.

Sæt dig lidt ned, skub dig af og spring på platformen med begge fødder på én gang. Uden pause skal du hoppe ned på gulvet i et hurtigt tempo med dine fødder på platformens sider.

Fortsæt med at hoppe og springe af platformen i 30 sekunder. Hvil 1 minut og gentag.

Trin 4

Stå foran en vægtstang på gulvet. Bøj knæene let, bøj dig over og tag fat i stangen med dit øverste greb, armene lidt bredere end dine skuldre. Bøj eller rund ikke ryggen.

Rette op. Kun benmusklerne fungerer, ikke musklerne i ryggen. Bed instruktøren om at kontrollere ryggen, når du retter dig ud. Fix kroppens position i 2 sekunder, og vend tilbage til startpositionen.

Lav 2 sæt med 8 reps.

Trin 5

Stå lige op. Håndvægte i sænkede hænder. Fødder skulderbredde fra hinanden.

Sæt dig dybt ned, hold ryggen lige og se foran dig. Skub dig ud med et hårdt skub og prøv at springe så højt som muligt. Under landing skal benene "springe" let i knæene.

Komplet 3 sæt med 12 spring.

Trin 6

Stå overfor gymnastikbænken.

Sæt dig lidt ned, og spring ned på bænken med begge fødder. For at øge skubbet, hjælp dig selv med en bølge af dine arme. Uden at dvæle på bænken, vend tilbage til startpositionen, spring igen.

Hvis øvelsen er let for dig, skal du tilføje vægte. Dette kan være et bælte med puder eller håndvægte. Lav tre sæt med 8 spring.

Anbefalede: